3 motive de a deține un ceas fossil astăzi

Share Button
Ceasuri fossil
Fossil

Astăzi, un ceas nu are doar rolul de a ține pasul cu timpul, este un simbol al cine ești, al iconografiei tale și, cel mai important, al unui element discret al vieții tale de zi cu zi. Acestea fiind spuse, ceasurile Fossil au sculptat o nișă pentru ca acestea să dezvolte modele care să satisfacă cu adevărat coeficientul de lux și să apară ca o propunere îndrăzneață și din ce în ce mai intrigoasă; Stil și funcționalitate. Iată primele cinci motive pentru a vă cumpăra un ceas fosil imediat!

Un apel universal

Dacă există un lucru extraordinar cu privire la ceasurile fosile, este vorba de aspectul și atmosfera lor. Fără vârstă și având în vedere numărul de ani Fossil a fost în jurul valorii de ca un producător de ceas premium, ar fi ieșit din vogă. Dar, doar inversul pare să fie adevărat.

După ce au început să lucreze ca producător de ceasuri retro, au încetinit să apeleze aripile lor de designer, rămânând în continuare în stare să se simtă retro. Cu alte cuvinte, ei s-au transformat lent în ceea ce cineva ar numi un clasic absolut. Cronografe, hibrizi, smartwatch-Ceasurile fosile se potrivesc cu ușurință banner-ului de a fi sofisticate și avansate în miez. Formale sau casual, de epocă sau moderne, fiecare design de la casa fosilă reflectă farmecul și eleganța în măsuri egale.

Testarea timpului

Rezistența și durabilitatea sunt doi factori principali care merg în fabricarea ceasurilor fosile. Deși un brand dominat de moda, multe modele Fossil sunt fabricate din oțel inoxidabil, care păstrează cu ușurință zgârieturile zilnice și rezistă unei căderi sau unui bang brusc. Unele dintre cele mai cunoscute creații ale Fossil vin și cu benzi de piele rezistente, care sunt la fel de frumoase și oferă și o bună protecție.

Un astfel de exemplar principal se găsește sub forma cronografului cu manșoane CH2565 care este, fără îndoială, unul dintre cele mai bine vândute elemente pentru Fosil. Această mare creație poartă o bandă ușoară din piele și o carcasă din oțel inoxidabil – o alegere perfectă pentru uzul zilnic sau la întâlniri ușoare până la semi-formale și mese festive. Miscarea de cuart imbatabila si rezistenta excelenta la apa adauga durabilitatea acesteia.

Hand-in-hand cu inovația

Pentru o marcă de lux ca Ceasuri Fossil, ceasurile au prezentat întotdeauna măiestrie frumoasă și stare de spirit gata de lucru cu tehnologie. Ceasurile fosile au fost primii care au încorporat funcția Bluetooth în modelele lor. Astăzi, Fossil oferă o gamă largă de smartwatch-uri touchscreen și modele hibride de a alege de la care pune împreună cele mai bune tehnologii Android pentru a lua lucrurile până la o crestătură pentru unul și toate.

Se pot verifica notificările, puteți personaliza mesajele, puteți controla redarea muzicii cu doar o atingere de la încheieturile mâinii. Fossil a investit, de asemenea, în mare parte în redefinirea viitorului articolelor de uzură care au fost create cu funcții de utilitate cum ar fi trackerul activității, filtrarea notificărilor și accesul la mai multe fusuri orare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 7 =