Aer conditionat LDK 9000BTU review

Share Button

LDK este un brand romanesc ce comercializeaza electrocasnice de foarte buna calitate, realizate pe baza unor piese italiene. Intrați pe piata in anul 2007, cei de la LDK s-au evidentiat prin aparatele de aer conditionat de foarte buna calitate si au reusit sa lanseze o multime de alte produse. Compania se diferentiaza prin modul de constructie a electrocasnicelor, dovada calitatii fiind faptul ca mai putin de 1% dintre produsele vandute se intorc in service.
Aparatul se aer conditionat LDK 900BTU este, asadar, un aparat de la care poti astepta calitate. Din fericire, iti raspunde tuturor asteptarilor, aducand atat eleganta estetica, cat si o constructie solida.

Aspectul lui LDK 9000 BTU

aer conditionat LDK 9000B

Nu este decisiv, insa conteaza. Aspectul aerului conditionat poate sa iti modifice camera, motiv pentru care vei fi incantat sa descoperi ca LDK 9000 BTU este chiar foarte placut si elegant. Construit cu linii discrete, dintr-un plastic solid, de culoare alba si echipat cu un ecran LCD pe fundal negru, ce ofera o multime de informatii utile, aparatul te va atrage, fara doar si poate.

Dotarile tehnice ale lui LDK 9000 BTU

Ceea ce atrage mai mult insa, este modul in care aparatul se comporta atunci cand functioneaza. Isi face foarte bine treaba, asigurand un flux de aer de 500 m3/h si o multime de functii interesante. Poti, asadar, sa racesti, sa incalzesti, sa ventilezi sau sa elimini umezeala din camera, cu o simpla apasare de buton.

Chiar daca esti posesorul unei incaperi mai mari, LDK 9000 BTU va face fata, avand o capacitate de racire de 9000 BTU.

Eficienta energetica

In ciuda eficientei in ceea ce priveste racirea, produsul celor de la LDK este foarte economic. Facand parte din clasa de eficienta energetica A+, consuma 750 W pentru racire si 848 W pentru incalzire.

Zgomot

Confortul nu este dat insa doar de partea termica, ci si de cea sonora. Cu un zgomot ce nu depaseste 58 de decibeli pentru unitatea exterioara si 53 de decibeli pentru cea interioara, LDK 9000 BTU asigura un confort fonic total. Vei putea sa stai fara probleme alaturi de el, in timp ce functioneaza, fara a fi deranjat de zgomot.

Concluzii

Usor de controlat prin intermediul telecomenzii, eficient si placut din punct de vedere estetic, aparatul de aer conditionat construit de cei de la LDK este o alegere excelenta pentru toti cei care cauta un aer conditionat ieftin, ca solutie termica atractiva din punct de vedere financiar(pretul aparatului fiind la momentul postarii de 1449 lei cu TVA) si rezistenta pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =