Asigurarea RCA in UK

Share Button

Prețurile de asigurare pentru mașini din Marea Britanie se apropie de un nivel ridicat in ultimul timp, costul mediu al unei politici cuprinzătoare fiind de 847 de lire sterline la sfârșitul lunii iunie.

Aceasta este o creștere de 19% în ultimul an, conform lui Willis Towers Watson și Confused.com, care a compilat datele. Cele mai scumpe prime înregistrate au fost în 2011, când media a ajuns la 858 de lire sterline.

Companiile spun că costul asigurărilor a crescut în 10 din ultimele 12 luni.

rca ieftin

Soferii mai vechi au cunoscut cea mai mare crestere. Șoferii mai tineri au înregistrat cea mai mică creștere, dar primele lor tind să fie mai mari decât cele ale altor grupe de vârstă.

Oamenii din industrie indică trei cauze pentru creșterea bruscă. În primul rând, rata de impozitare a asigurărilor a crescut cu două puncte procentuale, până la 12% în ultima lună. Rata sa dublat în ultimii doi ani – în octombrie 2015 sa situat la 6%.
Cu toate acestea, în mod semnificativ, asigurătorii spun că modificările aduse modului în care se calculează plățile mari de compensare pentru victimele accidentelor le-au forțat să ridice prețurile. La începutul acestui an, guvernul a schimbat așa-numita rată de actualizare Ogden, care controlează mărimea plăților compensatorii. Willis Towers Watson estimează că schimbarea va costa asigurătorii și reasigurătorii £ 5,8 miliarde.

În cele din urmă, asigurătorii spun că reparațiile mașinilor devin tot mai scumpe. Diapozitivul în valoare de sterling a împins costul pieselor importate din străinătate. Și utilizarea în creștere a tehnologiei în mașini are și un impact. Un barei de umplere a senzorului, de exemplu, este mult mai scump decât o placă.

Steve Fletcher, directorul serviciilor de date la Confused.com, a declarat: “Prețurile de asigurare a mașinilor sunt acum aproape la fel de ridicate ca niciodată – fără dovezi care să sugereze că majorările vor scădea. Prima de 1.000 de lire sterline este încă la orizont, dar se apropie. Există toate probabilitățile că prețurile de asigurare rca a mașinilor vor fi cele mai scumpe în evidență până la sfârșitul acestui an. ”

Există un anumit optimism că proiectul de lege privind răspunderea civilă, introdus în discursul reginei Queen’s last month, va contribui la limitarea dimensiunilor creșterilor, făcându-se mai greu să se facă reclamații pentru leziuni mici cauzate de whiplash. Asiguratorii spun ca exista o epidemie de whiplash in Marea Britanie si ca pretentiile frauduloase cresc costul asigurarilor.

Totuși, legea nu le plăcea tuturor. Accesul la justiție, un grup de presiune, prevede că legislația va priva de 600.000 de persoane rănite în accidente de mașină de capacitatea de a face plângeri.

Dar asigurătorii sunt mai preocupați de rata Ogden. Intr-un discurs intarzit luna trecuta, Stephen Barclay, noul ministru al orasului, a declarat ca guvernul sa angajat sa reformeze modul in care rata – care afecteaza organismele din sectorul public, cum ar fi NHS, precum si de asigurare rca ieftin – este calculat.

Asigurătorii ar dori însă guvernul să se deplaseze mai repede. Huw Evans, director general al Asociației Asigurătorilor britanici, a declarat săptămâna trecută: “Având o inflație în creștere, primele de motorizare la un nivel record și o pungă publică sub presiune, este vorba despre faptul că guvernul trebuie încă să se angajeze să ofere un mai echitabil Sistem pentru stabilirea ratei de reducere a prejudiciului personal. ”

El a adăugat: “Suntem mulțumiți că guvernul va prezenta un proiect de lege privind răspunderea civilă pentru a reforma compensațiile pentru vătămări personale în stil” whiplash “, dar beneficiile ar putea fi șterse dacă nu vor dezamorsa bomba cu rată de actualizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 4 =