Casti Asus Cerberus review

Share Button

Asus Cerberus este o soluție audio perfecta pentru gameri. Odata achizitionate, aceste casti pot transforma orice sondtrack, orice efect sonor din jocuri si orice detaliu audio intr-o adevarata experienta. Fara a fi foarte scumpe, castile celor de la Asus sunt extrem de apreciate de catre utilizatori iar motivele sunt cat se poate de bine conturate, primul fiind, evident, calitatea sunetului.

Aspect

Ca orice alta pereche de casti pentru gameri, aceste Asus Cerberus dispun de niste “cupe” pentru urechi de dimensiuni mari, care asigura confort sporit la purtare. Sunt realizate din plastic rezistent si dispun de niste finisaje placute. Singura optiune de culori pentru care poti opta este combinatia de rosu si negru, insa acest lucru nu este un dezavantaj, in conditiile in care arata foarte bine.

Sunt destul de grele, avand 266 de grame, insa nici asta nu este un impediment. Lungimea cablului ar putea fi ceva mai mare, avand doar 1.2 m, insa cel mai probabil vei sta la 40 de centimetri de laptop cand le porti, asadar, totul perfect pana aici.

Sunet

Asus Cerberus sunt niste casti performante. Inarmate cu magneti de 60 de mm, castile au atins un record in domeniu. Nu marimea conteaza insa, ci performanta. Se pare ca Asus sta bine la capitolul asta, oferind o impedanta de 32 Ohm, un sunet stereo de buna calitate si o frecventa de raspuns in casti de 20 Hz-20 kHz.

Pe langa sunet, Asus Cerberus ofera si claritate. Acestea asigura un raport semnal/zgomot de -45-3Db si sunt construite in asa fel incat sa fie foarte eficiente in timpul jocurilor.
Evident, conectarea la computer se face printr-un jack de 3.5 mm.

Raportandu-ne la pretul la care vin (la momentul postarii pot fi gasite aici la 246 lei cu TVA), Asus Cerberus sunt niste casti destul de ieftine si impresionante, avand un raport calitate / ppret excelent. Poate ca pe piata exista si variante ceva mai clare si puternice, insa nu la pretul asta. Pentru pasionatii de jocuri, chiar si pentru cei mai pretentiosi, aceste casti pot face o treaba foarte buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =