Cat de mult rezista anvelopele?

Share Button

Deținerea autovehiculului are o responsabilitate suplimentară pentru întreținerea pneurilor. Unii proprietari sunt destul de buni la păstrarea filelor privind menținerea anvelopelor, în timp ce alții ajung să aleagă calea neglijării.
Ținând seama de starea anvelopei dvs., este important să vă asigurați sănătatea mașinii, deoarece efectele pneurilor uzate pot deveni foarte costisitoare. În regiunile în care modificările sezonului sunt normale și suficiente pentru a justifica schimbarea anvelopei de două ori pe an, problema devine mai urgentă. Indiferent, anvelopele potrivite sunt parte integrantă a siguranței mașinii dvs. și ați fi înțelept să aflați răspunsul la următoarea întrebare: Cat durează anvelopele în medie?

Costul anvelopei joacă un rol important în decizia de cumpărare, însă șoferii trebuie să ia în considerare cât durează anvelopele pentru a justifica costul: dacă o anvelopă mai scumpă durează mai mult, ar fi bine să plătiți un pic mai mult. Dacă o anvelopă este ieftină, dar are o speranță de viață scurtă, s-ar putea să coste un șofer mai mult pe termen lung. Știind cât timp vor dura anvelopele tale te vor ajuta să fii mai conștient când ar putea să scape din viață și să devii nesigur, fără să te uiți chiar la starea fizică a cauciucului. Siguranța ar trebui să fie prioritatea principală în selectarea unei anvelope și necesită luarea unor considerații care să se extindă dincolo de prețuri accesibile.

cr-cars-ii-tire-decryption-09-15

Urmărirea regulilor

“Un kilometraj obișnuit de anvelope de mașini de familie este listat între 60.000 mile și 100.000 de mile”, afirmă Consumer Reports. “Kilometer oficial al anvelopei de performanță este foarte scăzut între 40.000 mile și 60.000 de mile”.

Înainte ca un consumator să blocheze rapid promisiunea acelor figuri, există un drum lung înainte de a se apropia de ei.

Gene Petersen, specialist de testare a anvelopei de la Consumer Reports, a explicat clar acest lucru. “Cifrele pentru kilometraj sunt obținute în condițiile cele mai perfecte ale drumului și nu țin cont de condițiile din lumea reală. Se așteaptă ca clienții să ajungă aproape la aceste cifre dacă respectă în mod religios regulile de utilizare “, a spus el.

Cum sa faci anvelopele sa dureze mai mult

Ar trebui să fie o regulă standard pentru a efectua verificări ale presiunii în anvelope o dată pe lună. “Sunt niște controale mici care contează. Ignorarea faptului că lovitura minore a anvelopei sau scurgeri de presiune ale anvelopei poate limita iremediabil potențialul de anvelope al anvelopei “, a spus Petersen. Neglijența slăbește capacitatea anvelopei de a se ridica la kilometrajul oficial și cu cât neglijezi mai mult, cu atât mai greu este ca anvelopele tale să revină la funcția dorită.

Consumatorii ar trebui să fie proactivi cu anvelopele lor. Iată cum puteți ajuta anvelopele să dureze mai mult:

1. Educați-vă pe indicele de încărcare specificat pentru anvelopă și evitați depășirea capacității de încărcare. Dacă este absolut inevitabilă, faceți-o scurtă și nu o faceți deseori.

2. Țineți cont de o posibilă problemă de aliniere. Dacă există momente consecvente ale vehiculului dvs. care se deplasează prea mult spre dreapta sau spre stânga atunci când sunt conduse, luați în considerare obținerea unei verificări de aliniere. Alinierea necorespunzătoare poate mânca repede pneurile.

3. O dată pe săptămână, efectuați o inspecție fizică simplă a anvelopei. Fugiți-vă de-a lungul zonei de fir, căutați cuie sau obiecte străine.

4. Conduceți vehiculul ca și cum ați dori să aveți ultimul anvelope. Frânează moderat și rezistă nevoii de a alerga de la lumini verde tot timpul. Evident, nu vă faceți gogoși sau arsuri.

5. Controalele programate de întreținere includ, de obicei, o inspecție detaliată a anvelopei care va expune orice problemă. Dacă țineți pasul cu modificările dvs. obișnuite de petrol și așa, ar trebui să fie suficient pentru a prinde orice probleme înainte de a deveni prea grave.

Cât durează anvelopele pe termen mediu?

Nu este ușor să găsiți un răspuns pentru cât timp anvelopele ar trebui să reziste în mod realist, deoarece există prea multe variabile diferite in joc. Testele științifice ne-au oferit evaluări oficiale ale kilometrajului, care sunt utile ca valoare de referință, dar nu reprezintă cu exactitate experiența în lumea reală. Toate anvelopele au un rating general de kilometraj, dar cât de mult viata obtineti de la anvelope este o reflectare directa a modului in care conduceti, conditiile in care conduceti si cat de proactiv sunteti in mentinerea anvelopei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =