Ceasuri inteligente, ce smartwatch sa aleg?

Share Button

Piata Smartwarch a parcurs un drum lung de la aparitia sa in anul 2012, in cele din urma facand posibil sa te informezi si sa iei o decizie asupra cumpararii celui mai bun dispozitiv de acest gen.

Un smartwatch nou si ieftin, este perfect, inteligent si functioneaza fara efort, oferindu-ti combinatia potrivita de caracteristici, fara a face lucrurile complexe, cu prea multe adaugari care sa iasa in evidenta. Mai mult decat atat, multe dispozitive sunt inclinate catre anumiti oameni, ceea ce inseamna ca este posibil ca acest dispozitiv sa fie adaptat perfect nevoilor tale.

Principalii factori definitivi de care ai nevoie pentru a pune in balanta pretul cu calitatea sunt urmatorii: Majoritatea smartwarch-urilor de pe piata au ca accesoriu un smartphone conectat, astfel incat alegerea dispozitivului in raport cu telefonul va avea un cuvant important de spus, putand alege telefonul pentru dispozitiv sau dispozitivul pentru telefon.

In cele mai multe cazuri, smartwath-urile vin in asociere cu un telefon, insa, inca mai exista in magazine aplicatii care permit sa adaugi caracteristici de baza, la fel ca si la un smartphone. Samsung detine sisteme bune de operare, existand pana in prezent peste 1000 de aplicatii. Majoritatea acestor dispozitive dispun de un afisaj digital pentru afisarea orei, a datei si a notificarilor.

Samsung Galaxy Gear Fit 2 SM-R360 Dark Grey

Samsung Galaxy Gear Fit 2 SM-R360 Dark Grey

Samsung Galaxy Gear Fit 2 SM-R360 Dark Grey este un astfel de dispozitiv, reprezentat de o bratara care poate functiona independent de smartphone. Mic si elegant de culoare gri inchis, acesta poate fi purtat pe mana, dand eleganta purtatorului.

Este indicat celor care practica fitness-ul sau joging-ul, deoarece are calitatea de a monitoriza ritmul cardiac si avand un GPS integrat, poate inregistra traseul de alergare, distanta si viteza cu care alergi.

Samsung Galaxy Gear Fit 2 SM-R360 este un smartwatch cu compatibilitate pe Android 4.4+ si memorie de 4 GB. Acesta a fost dotat cu un display de tip Curved AMOLED Touch Screen cu o dimensiune de 1,5 inch.si o rezolutie a ecranului de 216 x 432 pixeli.

Bateria

Durata de viata a bateriei de tip Li Ion de 200 mAh, reprezinta un alt aspect, iar la acest dispozitiv tinde sa mearga mana in mana cu longevitatea. Dimensiunile de 51.2 x 24.5 mm si greutatea de 30 grame il fac sa fie usor de purtat, fara sa incomodeze sau sa reprezinte o sarcina mare pentru utilizator.

Conectivitate

Conexiunile sunt foarte bune si se fac prin Bluetooth v4.2 si Wi-Fi 802.11 b/g/n. Pentru conectivitate acesta a fost creat sa functioneze cu o gama diversificata de smartphone-uri, dar in special fiind compatibil cu Galaxy Android 4.3  si minim 1.5 Gb RAM precum si cu smartphone-ul non Galaxy cu Android 4.4 si minim 1.5 Gb RAM.

Setarile se fac in mod automat fara a mai fi nevoie de vreo setare in Gear Fit 2. Cu Be Fit Together ai posibilitatea de a interactionana cu prietenii afland activitatea lor.

Un ceas inteligent ideal pentru sport

Samsung a dotat acest dispozitiv si cu o serie de senzori cum sunt accelerometru, barometru, Gyro, senzor HR pentru ca sa-ti poti face antrenamentul in cele mai optime si mai sigure conditii.

Mai multe articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =