Cel mai bun Smart TV, top televizoare LED septembrie

Share Button

Una dintre cele mai mari preocupari atunci cand iti doresti sa cumperi un televizor este platforma inteligenta. Fiecare televizor are o anumita platforma inteligenta, insa trebuie sa te asiguri ca aceasta corespunde nevoilor si preferintelor tale.

Toate televizoarele inteligente ofera acces la Netflix si diverse conexiuni, diverse posturi TV digitale, precum si pentru diverse aplicatii disponibile. Aplicatiile separate reprezinta un mod, insa din ce in ce mai mult aplicatiile oferite in mod oficial, sunt integrate in interfata utilizatorului. Si pentru a afla daca sunt mai bune sau mai rele, nu exista niciun standard in acest sesns.

Platformele TV inteligente tind sa se schimbe in fiecare an si s-a constatat ca in 2016, tot mai multe branduri, in special LG, Samsung, Panasonic si Sony au pus un nou accent pe platformele webOS, Tizen, Firefox si respectiv Android. Aceasta reprezinta o lume noua si curajoasa pentru un Smart TV. Cele mai bune platforme pentru Smart TV sunt platformele majore de televiziune, recunoscute in lume, care pun accent pe usurinta de utilizare.

Samsung este unul dintre liderii bine definiti in crearea design-ului, atunci cand vine vorba de constructia de televizoare superbe, bine concepute si imbogatote cu 4K Ultra HD. Aceste televizoare 4K UHD sunt cele mai bune si sunt vandute cel mai bine. Televizoarele 4K UHD de la Samsung ofera o lista bogata de caracteristici standard, conectivitate, culoare, contrast, upscaling, care sunt in general cunoscute ca fiind exceptionale si de calitate. Pentru exemplificare o sa redau un top televizoare LED 4K.

Televizor LED 121 cm Samsung 48JS8500 4K UHD Smart Tv 3D Ecran curbat

Ceea ce se remarca in deosebi la acest televizor LED este ecranul curbat, ce oferă unghiuri de vizualizare foarte bune, calitatea imaginii si a contrastului dinamic cu caracteristica Mega contrast, dezvaluind imagini senzationale in rezolutia Ultra HD, cu o rezolutie a ecranului de 3840 x 2160 pixeli.

televizor-led-121-cm-samsung-48js8500-4k-uhd-smart-tv-3d-ecran-curbat

Insumand tehnologiile de imagine: UHD Upscaling, PQI: 1.900, UHD Dimming, Precision Black, Nano Crystal Color, PurColor, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode,Natural Mode, Support, Peak Illuminator Pro, culorile sunt redate cu o intensitate mult mai mare, cu imagini stralucitoare, mult mai clare si mai apropiate de cele naturale, si chiar beneficiind de experienta unui cinematograf la tine acasa.

Ultra High Definition 4K

Ultra High Definition 4K ofera o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea Full HD, redand chiar si cele mai ascunse detalii. Functia Samsung Easy Sharing permite transferul de date de pe smartphone direct pe ecranul televizorului si invers. Prin sincronizarea cu alarma setata pe smartphone, Smart TV-ul porneste automat oferind toate informatiile de care ai nevoie si pe care le ai setate in agenda. Cu functiile Voice Control si Gesturi, Control comenzile pot fi facute vocal sau prin gesturile mainii, iar cu functia Face Recognition te poti loga instantaneu la Smart Hub. Motorul grafic UHD ofera diverse tipuri de continut la o calitate superioara a imaginii, apropiata de UHD.

3D

Cu caracteristica 3D camera se transforma intr-un centru de divertisment multimedia.

Sunet

Pentru calitatea sunetului, Samsung a fost dotat cu sistem audio Stereo incluzand 2 boxe ce au o iesire a sunetului de 40 W si o serie de caracteristici superioare de sunet precum Dolby Digital Plus, Virtual Surround: DTS Studio Sound, DTS Codec: DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, HD Audio, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect. Cu aceste caracteristici calitatea sunetului este dusa la extrem, oferind experienta unui Studio.

Pentru transmisie si receptie acest Smart Tv Samsung a fost dotat cu un tuner digital cu caracteristicile 2 x DVB-T / C / S2 (pregătit pentru T2), 2 Tuner, CI+ (1.3) si Tuner analogic.

Conectivitate

Conectivitatea se face prin WiFi Direct, Ex-Link ( RS-232C ) si MHL prin conectorii HDMI 3D Auto Setting, HDMI A / Return Ch. Support, Wireless LAN integrat: 802.11ac, Anynet+ (HDMI-CEC). Televizorul LED 121 cm Samsung 48JS8500 4K UHD Smart Tv 3D cu ecran curbat, indeplineste functia de Smart TV, dispune de functiile pentru aplicatii Multi-Link Screen 2.0, Jocuri, Skype Ready, Browser Web si Search.

Televizor LED 109 cm LG 43UH661V 4K UHD

Secretul performantei acestui televizor consta in panoul TV realizat IPS 4K precum si in rezolutia Ultra HD, oferind culori apropiate de cele naturale si unghiuri de vizualizare foarte bune. LG Smart TV webOS 3.0 a fost conceput pentru a fi mai ușor de utilizat, creand cea mai accesibila experienta TV.

Sunet

Sistemul de sunet Stereo cu caracteristica Ultra Surround are o capacitatea de iesire a sunetului de 2 x 20 W, ofera un sistem sonor performant ce te invaluie din toate directiile si creand impresia unui Studio. 4K Upscaler are functia de a imbunatati detaliile din transmisiuni TV, oferind imagini impresionante.

Pentru divertisment televizorul LED 109 cm LG 43UH661V 4K UHDt a fost dotat cu tehnologia Wi-Fi incorporat, oferind o buna conectivitate. Acesta este un Smart Tv si are functia de redare a filmelor, a muzicii si a fotografiilor de pe dispozitivele USB, detine functia de monitor si face parte din gama 2016.

Televizor LED 109 cm LG 43UH661V 4K UHD

Diagonala ecranului este de 123 cm avand o rezolutie a ecranului de 3840 x 2160 pixeli. Mai mult decat atat acesta a fost dotat cu diverse caracteristici de imagine precum ColorPrime Pro, 3D Color Mapping, HDR Pro, UHD Mastering Engine, HDR Effec, pentru o calitate a imaginii desavarsita si un spectru de culori mult mai vast.

Mai dispune de un tuner digital DVB-T2/C/S2, cu redare video si intrare antena, cu caracteristica speciala player multimedia integrat. Design-ul este foarte atragator avand o carcasa de culoare neagra cu o rama subtire ce ii da eleganta si in acelasi timp dispus pe peretele casei tale va da acesteia un stil modern si actual.

Mai multe articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =