Cele mai bune masini de facut paine

Share Button

Interesul pentru painea facuta acasa a aparut odata cu masina de facut paine, care poate framanta, dospi si coace orice tip de paine, din diferite tipuri de faina, si mai mult decat atat poate coace chiar si cozonaci, prajituri, produse de patiserie, poate face gem de fructe si poate prepara chiar si iaurt.

Intrebarea pe care ti-ai putea-o pune este de ce sa cumperi o masina de facut paine, cand la fiecare colt de strada este cate un magazin alimentar sau un supermarket? Selectia de paine este variata si bogata, dar cu siguranta o masina de paine va face painea mult mai gustoasa si mai sanatoasa fara aditivii alimentari si toate acestea fara niciun efort. In plus, o paine facuta acasa este mult mai ieftina. O poti prepara cu grija pentru cei dragi, putand sa o servesti proaspata si aromata la fiecare masa.

In gneral procesul de coacere al painii necesita multa rabdare si atentie si desigur timp disponibil. Acesta este si motivul pentru care multe familii au in gospodaria lor o masina de paine, care este foarte utila deoarece permite rasfatul produselor de panificatie si de patiserie proaspete oricand. Painea este facuta complet automatizat si poate rezista la temperaturi ridicate si moduri de coacere cu o precizie perfecta.

Cum alegi cele mai bune masini de facut paine?

Atunci cand vrei sa cumperi o masina de facut paine, trebuie sa ai in vedere anumite caracteristici, care sunt cele mai importante. In primul rand capacitatea care poate fi de minim de 450 grame si maxim de 1800 de grame. Apoi trebuie sa vizezi numarul de programe. Cu cat sunt mai multe, cu atat ai mai multe optiuni de preparare. Sa detina posibilitatea setarii celor trei grade de rumenire: crocant, mediu sau slab. Puterea rezistentei de incalzire sa fie cat mai mare, aceasta ajungand pana la 1800 w. Functia de mentinere la cald permite pastrarea painii calde intr-un interval de timp de pana la o ora. Sa prezinte protectie la intreruperea curentului electric, deoarece in cazul unei pene de curent, reteta poate fi compromisa. Cuva interioara sa fie ceramica sau teflonata iar paletele de framantare sa poata fi retractabile iar meniul intuitiv sa fie cu utilizare ergonomica.

Masina de facut paine Tefal pf610138 1600W

Masina de facut paine Tefal pf610138 1600W
Un exemplu concret poate fi masina de facut paine Tefal pf610138 1600W cu greutatea de 1,5 kg si 16 programe Timer Afisaj LCD Alb, care indeplineste 100% functia de coacere, urmand toate procesele tehnologice si anume, de framantare, de dospire si coacere. Poate fi facuta o cantitate de maxim 1500 g de paine sau produse de patiserie, disponibile chiar si pentru gusturile cele mai pretentioase. Masina de paine Tefal pf610138 este destinata mediului casnic, pentru coacerea painii traditionale sau sub forma de bagheta frantuzeasca, paine integrala, precum si chifle, prajituri, paine cu omega 3, gem, paste si multe altele. Cu cele 16 programe automate poti prepara practic orice, tu neavand decat rolul de a adauga ingredientele necesare. Detinand functia de presetare, inseamna ca poti seta o ora de pornire a aparatului pentru a te putea trezi dimineata cu aroma painii calde pe care sa o mananci la micul dejun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =