Compresor de aer: VMAC

Share Button

air compressor VMAC

VMAC a intrat pe piața de închiriere a echipamentelor, conducând cu compresorul de aer VMAC 30 CFM G30. VMAC G30 este considerat a fi cel mai accesibil compresor cu aer comprimat cu șurub, disponibil pentru prima dată pentru clienții de închiriere de echipamente.
“În ultimii ani a avut loc o creștere extraordinară a pieței de închiriere a echipamentelor, iar piața este așteptată să crească în următorii zece ani”, spune Mike Pettigrew, manager de marketing al VMAC. “VMAC a răspuns solicitărilor clienților de închiriere pentru un compresor de aer ușor, compact și puternic pentru lucrări pe termen scurt, iar G30 este soluția perfectă.”
VMAC G30 produce 30 CFM la un ciclu de funcționare de 100%, ceea ce înseamnă că nu se pierde timpul așteptând aerul și nu este necesar un rezervor de aer. Acest lucru permite operatorilor să lucreze mai productiv și să-și finalizeze rapid activitatea. Modelul G30 este ușor, cu o greutate de numai 205 lbs și compact, ceea ce îl face ideal pentru aplicații mobile.
Uneltele obișnuite care funcționează cu VMAC G30 includ chei de impact ¾ “, agregate de umplere, rame orizontale 2”, ciocane de așchietoare, mașini de șlefuit și altele. Modelul G30 este popular pentru mecanica mobilă ușoară / medie, pentru tehnicienii de service pentru pneuri mobile și pentru contractorii cu sarcini ușoare.
“Suntem foarte încântați să intrăm pe piața de închiriere cu VMAC G30”, spune Pettigrew. “Ca parte a lansării G30, VMAC va fi prezentă pentru prima dată în cadrul Salonului de închirieri al Asociației Americane de Închirieri din New Orleans în luna februarie”.
VMAC va fi expus la Salonul de închiriere, în perioada 19-21 februarie, în cabina # 2631. VMAC G30, care este cu 50% mai ușor și mai mic decât compresoarele concurente, va fi afișat în cabină. Participanții sunt invitați la stand pentru a vedea modelul G30, care va fi oferit participanților la un preț promoțional special.
Despre VMAC
VMAC Global Technology Inc. proiectează și produce cele mai compacte și puternice compresoare mobile de aer și sisteme multi-putere disponibile. VMAC (Compresoare de aer montate pe vehicule) a câștigat o reputație pentru o calitate extraordinară a construirii, durabilitate și fiabilitate în condiții extreme, printre operatori și administratori de flote în mecanică mobilă, servicii de anvelope, utilități, minerit, petrol și gaze și construcții.
VMAC este o companie premiată, câștigând recent premiul BC Export pentru produse fabricate. Este unul dintre cei mai importanti producatori de compresoare de aer din America de Nord, compresoare de aer si inginerie de fabricatie si sisteme multi-power din British Columbia, Canada. Având un control complet al calității procesului de fabricație, VMAC poate să-și înapoieze cu încredere compresoarele de aer cu o garanție VMAC pe întreaga durată de viață.
Compresoarele mobile de aer VMAC și sistemele multi-putere sunt vândute printr-o rețea vastă de dealeri cu locații în întreaga America de Nord, Marea Britanie, Europa, Noua Zeelandă, Australia și Orientul Mijlociu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =