Cum sa alegi ceasul perfect?

Share Button

Alegerea unui ceas pentru omul dvs. se poate dovedi uneori destul de dificilă. Indiferent dacă căutați ceasuri Rotary, Ted Baker sau Adidas, veți dori să luați decizia corectă pentru a vă asigura că îi place. Iată câteva sfaturi pe care să le țineți minte când vă cumpărați un ceas.

Gândiți-vă la stilul său

Acesta este probabil cel mai important factor atunci când alegeți un ceas pentru partenerul dvs. Este el casual și în jos pe pământ, sau îi place să facă o impresie când intră în cameră? Acest lucru este atât de important deoarece ceasurile vin într-o mare varietate de stiluri și dacă nu obțineți unul care să se potrivească stilului său, veți pierde banii. Uită-te la modul în care se îmbracă și vezi dacă poartă alte bijuterii pentru a te ajuta să ia o decizie.

Are el un hobby?

Stilul de viață al partenerului dvs. ar putea juca, de asemenea, un rol important în care îl puteți cumpăra. De exemplu, dacă este sportiv, atunci există multe ceasuri de la Adidas și alte ceasuri de sport, dintre care unele pot avea funcții suplimentare precum timere, ceasuri de oprire și arzătoare de calorii. Dacă îi place să se scufunde, atunci pot fi ideale ceasurile de scafandru Rotary. Întotdeauna gândiți-vă la acest lucru, deoarece el va aprecia într-adevăr un ceas pe care-l poate folosi indiferent de stilul său de viață.

Cât de grosa este încheietura mâinii?

Dacă partenerul dvs. are brațe mari și încheieturi, atunci obținerea unui ceas mai mic ar putea părea un pic ciudat. Cu toate acestea, dacă are încheieturi mai subțiri, atunci un ceas mai mare ar putea să nu-i fie potrivit. Aveți un aspect discret atunci când aveți șansa și imaginați ce fel de ceas ar sta cel mai bine pe încheietura mâinii înainte de a merge și cumpărați unul.

Ce incerci sa spui?

Un ceas poate fi un cadou foarte personal, deci gândiți-vă la ceea ce încercați să spuneți cu el. Dacă este doar un cadou simplu pentru a spune timpul, atunci nu va fi nevoie să-i obții ceva special. Cu toate acestea, dacă acesta este un cadou mai important, atunci ceasurile de poliție, ceasurile Armani Exchange și ceasurile fosile sau ceva de-a lungul acestor linii ar putea fi mai potrivite.

Concluzie

Găsiți-i ceasul perfect

Indiferent dacă alegeți un model dintr-unul din ceasurile Philippe Starck, ceasurile Diesel sau ceasurile Rotary disponibile sau optați pentru ceva mai simplu, folosiți sfatul de mai sus pentru a vă asigura că alegeți ceasul potrivit pentru omul dvs., indiferent de stilul său.

Martyn Bramley vă invită să vă petreceți ceva timp și să vă gândiți la tratarea unui nou ceas!

Cumpărarea de pe site-ul Watch-Site este ușoară. Suntem comercianți cu amănuntul oficial pentru toate mărcile listate pe site-ul nostru, astfel încât să puteți fi sigur că fiecare produs este 100% autentic, la prețuri competitive și vine cu o garanție aprobată de producători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 8 =