Cum să recunosti un ceas fals

Share Button

Există o mulțime de ceasuri false, printre alte produse în jur. Se face din ce în ce mai greu pentru a distinge între ceea ce este real și ceea ce nu este. Pe măsură ce ne place o afacere, unele etichete de preț sunt prea bune pentru a fi adevărate.

Un bun prieten al meu a cumpărat un ceas Tag Heuer la 50$. I-am spus că este o replică ieftina și nu adevăratul lucru si ca ar funcționa timp de un an și jumătate iar dupa va muri ceea ce s-a si intamplat.
Puteți recunoaste un Rolex fals sau Tag Heuer de la adevăratul lucru?

Faceți o plimbare prin mall-urile din Kampala și veți găsi multe ceasuri fiind vândute sub etichete de marcă de lux. Dar cele mai multe, dacă nu toate, sunt ceasuri false și replici. Ei nu vă vor oferi utilitatea pe care o veți obține de la adevăratul lucru. Acest articol vă va oferi câteva informații in caz ca aveți de-a face cu un ceas fals sau original.

Punctul de preț

Un ceas de lux costă un braț și un picior. De fapt, puțini romani au venituri disponibile pentru a cumpăra aceste tipuri de ceasuri. De exemplu, Rolex Datejust ll, care este unul dintre ceasurile bugetare din familia Rolex, costă 9100 de dolari. Ce înseamnă că oricine promite să vă vândă un Rolex original la mai puțin decât cele mai ieftine fiind sincer, acest lucru este valabil pentru toate celelalte mărci de ceas de lux, cum ar fi Mont Blanc, Tag Heuer, Audemars Piguet, Patek Philippe, Blancpain, Chopard și Cartier.

Greutatea ceasului

Ceasurile originale sunt fabricate din materiale bune, care au o greutate pentru mai mare. Acest lucru asigură durabilitatea și capacitatea lor de a rezista încercării timpului. Ceasurile false sunt compromise în orice mod pentru a reduce costurile. Materialele utilizate sunt ieftine, ușoare și nu sunt durabile. Metalele vor avea, în mod normal, o strălucire nenaturală față de acestea cu muchii zimțate.

Urmăriți construcția

Un ceas original, fie că este vorba de buget sau de lux, are o construcție imaculată. Producătorii au pus în aplicare sisteme care asigură construcția într-un proces garantat de calitate. Producătorii de ceasuri false nu dețin în mod obișnuit aceste sisteme. Scopul lor este de a se bucura de succesul brandului de la alți producători, oferind în același timp o alternativă ieftină de calitate scăzută. Dacă ceasul este bine realizat cu toată suprafața sa, probabil că a venit dintr-o fabricație reputațională.

 

Atenție la detalii

Cei mai mulți producători de ceasuri legitimi își protejează marca. Prin urmare, au pus un produs care este rafinat în diferite aspecte. Ceasurile falsificate vor avea, de exemplu, o încuietoare care nu se închide bine. S-ar putea să vedeți scrieri greșite cu privire la numele ceasului. Logo-ul ar putea diferi de cel original. Setul de ceas poate avea imperfecțiuni precum literele și cifrele care nu sunt în poziție verticală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =