De ce sa alegi o camera Nikon?

Share Button

Această întrebare a alimentat multe războaie verbale. Proclamarea mărcii dvs. preferate de aparate foto este ca și cum ați alege echipa de fotbal preferată sau automobilul. Există întotdeauna cineva care susține o altă parte, care știe alegerea lui, este alegerea potrivită. Și sunt mai mult decât fericiți să vă anunțe și să evidențieze eroarea căilor voastre.

Există numeroase mărci de camere pe piață, iar multe dintre ele conțin camere de înaltă calitate. În acest an, noul model al mărcii X poate fi cel mai mare lucru de la pâinea tăiată. Prin următoarea versiune, toate celelalte mărci serioase vor avea aceeași caracteristică. Dacă caracteristica merge bine, celelalte companii o vor adăuga cât mai curând posibil.

Aparatele foto Nikon au obținut rezultate puternice și din motive întemeiate. De multe ori, atunci când o companie adaugă o nouă caracteristică populară pe care celelalte companii nu o au, compania respectivă este Nikon. Nikon este și a fost întotdeauna un lider în dezvoltarea camerei. Atunci când corporații mari sau guverne au nevoie de cea mai înaltă calitate cameră disponibilă, merg la Nikon. Ca exemplu, în 1971, Nikon a fost însărcinat să construiască camere foto SLR de 35 mm pentru programul NASA Apollo Space. Aceste camere “spațiale” ar completa camerele Hasselblad de 70 mm care erau folosite în acel moment.

Aceste camere au fost bazate pe corpul Nikon Photomic FTN F. Ei trebuiau să reziste la rigorile zborului spațial și totuși să poată fi folosiți de astronauți în timp ce purtau mănuși. Totul de la baterii la lubrifianții folosiți a trebuit să îndeplinească cerințele speciale prezentate de NASA. O cerință de a fi utilizată în spațiu înseamnă că nu ar putea exista scurgeri de baterii sau RFI (interferențe de radiofrecvență). Aceste camere au intrat prima dată în spațiu în iulie 1971 pentru misiunea de aterizare a lunii Apollo 15. Ele au fost îmbunătățite în permanență, iar caracteristicile și îmbunătățirile au fost adăugate modelelor accesibile publicului, mai întâi în modele profesionale și mai târziu în modelele de consum.

Nikon este atât de bine gândit în cercurile industriei că atunci când Canon a început pentru prima dată, au contractat cu Nikon pentru lentile NIKKOR. De fapt, prima aparat de fotografiat realizat de Canon a fost în mare parte un Nikon. Nippon Kogaku, numele original al Nikon, a fost responsabil de telemetru, vizor, montura obiectivului și obiectiv. Abia în 1937 Canon a început să-și dezvolte propriile lentile. Chiar și atunci lentilele Canon nu erau disponibile decât după cel de-al doilea război mondial.

Mulți oameni aleg camerele Nikon din diferite motive. Dacă au început cu o cameră mai veche Nikon, ei pot alege unul astăzi. Acest lucru le permite să-și refolosească vechile lentile și multe alte accesorii. Imaginați-vă dacă ați avut 1000 $ investiți în lentile și echipament. Nu ați vrea să le vindeți ieftin și să începeți să cumpărați din nou.

Oamenii care au folosit de ani de zile Nikons, la fel ca ei modul în care lucrează. Camerele Nikon par a fi foarte robuste și de încredere. Acestea durează mult timp, iar utilizatorii lor se obișnuiesc cu locurile unde se găsesc comenzile camerei. Când ridicați un alt brand, chiar și unul de înaltă calitate, controalele nu se simt bine. Mulți utilizatori declară că nu au avut probleme cu camerele Nikon, chiar și când aveau mulți ani. Doar par să funcționeze.

Dacă doriți o cameră de înaltă calitate care să nu vă dea nici o problemă, atunci sunteți obligat să luați în considerare o cameră Nikon. Întrebați aproape orice fotograf profesionist sau amator grav și vă vor da motivele pentru care aleg camerele Nikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 8 =