De unde cumparam parfumuri ieftine online?

Share Button

Astazi unul dintre lucrurile esentiale , indiferent ca este vorba despre business sau despre viata personala, este sa ai grija de imaginea ta. Acest lucru inseamna sa iti alegi cu atentie garderoba, produsele cosmetice si parfumurile, toate aceste produse contribuind la creearea imaginii care ne reprezinta in raport cu semenii.

Desigur, nu este usor sa faci acest lucru tinand seama ca bugetul necesar este unul mare, dar exista variante in care sa minimizezi aceste cheltuieli.

In cazul parfumurilor de exemplu, avem de ales intre magazinele clasice, cele de tip duty-free si magazinele online.
Am ales evident varianta achizitiei de la magazinele online, din mai multe motive:

  • gama de produse din care poti alege este practic infinita. Site-urile de comert electronic vand produse apartinand mai multor furnizori si nu au nevoie de spatiu propriu de depozitare fata de magazinele clasice care au un numar finit de produse, acestea fiind limitate de spatiul fizic de depozitare;
  • comparatia de pret se face printr-un simplu click, scutind astfel costul de trasport si timpul necesar deplasarii prin mai multe magazine;
  • plata se face foarte repede (la curier atunci cand aduce parfumul sau prin card) iar livrarea este gratuita;
    preturile in cazul magazinelor online sunt mai mici, datorita lipsei cheltuielilor operationale si a discounturilor de volum obtinute de la furnizori.

Pentru cei mai putini cunascatori despre produsele de parfumerie, o sa incerc sa explic pe scurt diferentele intre produse.

Notele de parfum

Fiecare parfum are trei note, concentratia acestora facand diferenta intre produse:

  • nota de varf nu rezista foarte mult, insa creeaza prima impresie olfactiva;
  • nota de mijloc care are o persistenta in jur de 3-4 ore;
  • nota de baza care asigura persistenta mirosului pana la 24 de ore.

Parfumul

Este cel mai scump produs, fiind insa cel mai persistent, avand o concentratie de 15 – 30 % uleiuri esentiale .

Apa de parfum

Este destul de scumpa, fiind insa mai ieftina decat parfumul si destul de persistenta. Concentratia de uleiuri esentiale variaza intre 8 – 15 %.

Apa de toaleta

Mirosul acesteie este destul de puternic dar este mai putin persistenta, concentratia de uleiuri fiind intre 4 – 8 %. Este cel mai folosit produs de parfumerie datorita persistentei mirosului si a unui pret destul de scazut.

Apa de colonie

Are o concentratie foarte mare de alcool (70%) si destul de mica de uleiuri esentiale (in jur de 3 – 5 %), fiind persistenta si avand un pret relativ ridicat.

Folosind foarte multe parfumuri am comandat adesea de la anumite magazine online, parfumuri originale, in general cu un raport calitate / pret corespunzator si cu o gama de produse oferite destul de larga.
Pe acest site cu parfumuri originale ieftine www.parfumuriieftineoriginale.ro cele mai potrivite variante pe care le recomand cu cea mai mare caldura tuturor:

Gama de produse pe care le gasesti pe www.parfumuriieftineoriginale.ro satisface cele mai exigente gusturi, destinata tuturor preferintelor si bugetelor. Aici putem gasi toata gama de produse de parfumerie: apa de colonie, apa de parfum, apa de toaleta, seturi de cadou la cele mai bune preturi, avand si garantia ca aceste produse sunt originale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =