Factori de luat în considerare atunci când cumpărăm un scaun de birou

Share Button

Scaun birou ergonomic PRESTIGE baza PP contact permanent stofa Negru QMOBILI Scaune Birou

În calitate de lucrător la birou, aveți nevoie de un scaun de birou. Pentru a cumpăra scaunul potrivit trebuie să țineți cont de o serie de factori care includ:

Ergonomia

Atenția la ergonomie reduce rănile la locul de muncă. Ar trebui să cumpărați un scaun ușor reglabil, mai ales atunci când vine vorba de înălțime. Pentru rezultate ideale, du-te pentru unul care poate merge până la 16 cm. Pentru a face posibilă întoarcerea, mergeți la un scaun pe care îl puteți mișca cu ușurință înainte și înapoi. De asemenea, acordați atenție cotierelor. Dacă este posibil, mergeți la un scaun ale cărui brațe se pot ajusta, de asemenea.

Confortul scaunului

Trebuie să rețineți că, chiar dacă un scaun are toate caracteristicile ergonomice, este confortabil să stai pe loc. Pentru a vă asigura că cumpărați un scaun bun, încercați-l înainte de a efectua achiziția. Acest lucru vă cere să vizitați magazinul dvs. de mobilier și să vă așezați pe scaun.

Dimensiunea scaunului

Birourile sunt de dimensiuni diferite, astfel încât pot găzdui scaune de diferite dimensiuni. Pentru a fi confortabil în biroul dvs., ar trebui să mergeți pentru un scaun de mărime potrivită. Când efectuați achiziția, mergeți la unul care este de 15-17 cm de la spate la marginea din față. Când vine vorba de lățime, unitatea ar trebui să fie destul de largă. Ar trebui să vă puteți instala cu ușurință fără a atinge bazele cotierei.

Stabilitatea bazei

Este rară pentru oameni să ia în considerare stabilitatea scaunului de birou, care este o mare greșeală. Stabilitatea scaunelor este esențială pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil, astfel încât rezultatul dvs. este ridicat. Pentru a vă deplasa cu ușurință de la un loc la altul, mergeți la un scaun cu roți. Pentru ca scaunul să fie stabil, mergeți la roți realizate dintr-un material puternic. Cele mai bune unități sunt cele fabricate din oțel deoarece sunt mai stabile și mai durabile.

Țesătură

Cei mai mulți oameni iau în considerare numai cum arată un material în birou. În timp ce nu este nimic în neregulă cu alegerea unui material care să corespundă decorului dvs. de birou, luați în considerare și calitatea materialului și dacă materialul este ușor de curățat și respirabil. Există multe tipuri de țesături pentru care puteți opta. Vinilul și pielea sunt cele mai frecvente, dar au tendința de a capta căldură și de a reduce circulația aerului. Pânza este, de asemenea, un material popular care este ieftin. Din păcate, este de obicei de slabă calitate.

Concluzie

Acestea sunt câțiva dintre factorii pe care trebuie să îi țineți cont atunci când cumpărați un scaun de birou. Pentru a cumpăra o unitate de înaltă calitate, cumpărați de la un magazin renumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =