Gigabyte GTX 960 OC Windforce 2x review

Share Button

Geforce GTX960 OC WindForce 2X 4Gb este o placa video ce include tehnologii superioare, cum ar fi windforce, este overclocked fata de placa de referinta si prezinta o memorie video mare, de 4 Gb DDR3.

Din punct de vedere fizic, Geforce GTX960 OC WindForce 2X 4Gb este o placa video compacta, ce poate fi montata cu usurinta in orice carcasa desktop. Materialele din care este realizata sunt robuste si par a fi extrem de rezistente pe termen lung.
Ventilatoarele au o forma speciala, pentru captarea unei cantitati mai mare de aer iar radiatorul contribuie la mentinerea unei temperaturi ok.

Care sunt specificatiile tehnice ale placii video Gigabyte GTX 960?

Din punct de vedere tehnic, sunt cateva lucruri ce merita mentionate:
Conectorii video. Geforce GTX960 OC WindForce 2X 4Gb este dotata cu mai multi conectori, cum ar fi DVI-D, DVI-I sau HDMI, ceea ce ii ofera o flexibilitate foarte mare;
Functionalitati 3D. Cu un suport pentru DirectX 12.0, placa video a celor de la GeForce poate oferi imagini 3D la o calitate foarte buna.

Procesor puternic. Procesorul placii video este unul de mare viteza, cei 1216 Mhz fiind cu 35% mai puternici decat valoarea medie de procesare a altor placi video. Aceasta este de aproximativ 900 Mhz;

Compatibilitate cu mai multe sisteme de operare si placi de baza. Geforce GTX960 OC WindForce 2X 4Gb este compatibila cu toate placile de baza care includ PCIE 3.0 si suporta sisteme de operare precum Windows7, Windows 8 sau Windows Vista.

Care sunt valorile exacte pe care le prezinta Geforce GTX960 OC WindForce 2X 4Gb?

Aceasta placa video necesita o memorie Ram de minim 2 GB si o putere de minim 400 W. Capacitatea de procesare a placii de baza este de 1730 Mhz iar largimea de banda este de pana la 112 GB/secunda.

Merita achizitia?

Cu siguranta, este o placa video care merita. Majoritatea utilizatorilor sunt incantati de rezultatele obtinute odata ce este pusa la treaba, fiind excelenta pentru jocuri de ultima generatie cum ar fi GTA 5 sau Battlefield 4. Ventilatoarele sunt silentioase, constructia este solida iar utilizarea de lunga durata nu duce la o incalzire puternica, ceea ce este un mare plus.

Este adevarat ca din punct de vedere financiar, este ceva mai costisitoare decat media placilor video de pe piata, insa este la fel de adevarat ca performanta este mai mare, ceea ce o face o placa ecelenta si o investitie de viitor.

Unde gasim Gigabyte GTX 960?

Produsul poate fi gasit in magazinele online de PC si componente IT, in categoria placi video:
La momentul postarii puteti gasi pe cel.ro Gigabyte GTX 960 la 899 lei cu tva, avand o reducere de 150 lei.

Gigabyte GTX 960 OC Windforce 2x review

8.2

Performanta

8/10

  Pros

  • 3D

  Cons

  • Pret

  Mai multe articole

  One comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  5 + 4 =