HDD extern WD Elements Portable 1TB 2.5 review

Share Button

Un Hdd extern poate sa iti asigure o solutie eficienta de stocare a tuturor elementelor importante pentru tine, fara sa solicite Hdd-ul computerului tau. Te ajuta in felul acesta sa ai o viteza mai mare pe computer si siguranta pentru poze, documente sau filme.

Hdd-ul de aici WD Elements Portable este un HDD incapator, care asiggura eficienta maima atunci cand vine vorba de stocare. Este dotat cu USB 3.0 pentru un transfer rapid de fisiere, are o capacitate mare, de 1 Tb si un cost redus.

Vei fi incantat de faptul ca este un HDD cu design elegant, pe care il poti purta peste tot cu tine. Nu depaseste 134 de g ( are greutatea unui telefon ) iar dimensiunile sunt si ele asemanatoare cu cele ale unui telefon. Astfel, daca ai nevoie de el il poti purta fara probleme in buzunar.

Care sunt principalele caracteristici ale HDD-ului?

Spuneam de viteza mare de transfer data de USB 3.0. Aceasta ajunge la 5 Gb/s, asigurand in felul acesta economie mare de timp. Elementele cu adevarat interesante sunt urmatoarele:
Dispune de un software pentru back-up automat al fisierelor. Astfel, ai mereu fisierele importante in siguranta, pe un cont de dropbox;
Este compatibil atat cu USB 2.0 cat si cu USB 3.0.
Este compatibil cu toate tipurile de sisteme de operare. Il vei putea folosi pe Windows 8 , pe windows 8, Windows Vista, Xp sau chiar si Mac.

Care sunt avantajele tale, achizitionand acest HDD extern?

Principalul avantaj este faptul ca poti sa iti imbunatatesti performanta computerului. Transferand toate fisierele importante, dar pe care nu le folosesti zilnic, pe un mediu extern, poti obtine o viteza mult mai mare.

Hdd WD Elements Portable este un HDD de dimensiuni reduse, in ciuda capacitatii sale mari. Astfel, este foarte portabil. Il poti lua cu tine peste tot si te poti bucura de continutul de pe el pe orice tip de dispozitiv.

Concluzii

Cu o interfata USB extrem de rapida care transfera cu usurinta orice informatie, o estetica deosebita si un pret cel putin acceptabil (la momentul postarii il poti gasi aici la promotie), este o solutie excelenta pentru necesitatile tale in ceea ce priveste stocarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 9 =