Monitoare bune de cumparat la reducere de Black Friday

Share Button

Black Friday este ocazia perfecta pentru a cumpara. De la telefoane la masini de spalat si de la televizoare la piese de mobilier, toate produsele cunosc reduceri substantiale de preturi in aceasta zi “neagra”.

Chiar daca vorbim despre o sarbatoare imprumutata de la american, unde black Friday deschide sezonul cumparaturilor de Craciun si succede ziua recunostintei, in cei cativa ani de cand a fost adoptata in Romania, aceasta a cunoscut o crestere impresionanta. Daca la inceput erau doar cateva magazine care indrazneau sa ofere reduceri, astazi majoritatea se pregatesc intens pentru acest eveniment.

Ce sa cumperi de Black Friday?

Poti cumpara orice la promotie de black friday monitoare. Noi, iti vom recomanda doua monitoare foarte bune, care vor cunoaste reduceri substantiale. Unul este produs de catre Dell, un brand cu o istorie de peste 30 de ani, care a produs de-a lungul timpului computere si accesorii pentru acestea, devenind in 2001 numarul 1 la nivel mondial iar cel de-al doilea este produs de catre Benq, o companie Taiwaneza axata pe productia de monitoare, camere digitale si computere, care inca de la aparitie, din 2001, a cunoscut o crestere impresionanta.

Monitor LED 27 Dell P2717H FullHD IPS Black

Monitor LED 27 Dell P2717H FullHD IPS Black

Primul monitor prezentat este Dell P2717H, foarte atractiv din punct de vedere fizic si extrem de bine dotat.

Este un monitor slim, cu rame foarte discrete, cu o diagonala de 27 inch care permite experiente superioare, atat pentru munca cat si pentru jocuri si cu un consum redus de energie. Cei care il folosesc pot descoperi o rezolutie generoasa, de 1920 x 1080 pixeli, un timp de raspuns foarte rapid si un display LED Backlit ce sporeste calitatea imaginii.
Dell P2717H este un must buy gratie raportului excelent dintre calitate si pret si evident, gratie istoriei pe care Dell o are in spate.

Vezi oferta speciala valabila astazi, [date]

Monitor LED 24 BenQ Zowie XL2411 Full HD

Monitor LED 24 BenQ Zowie XL2411 Full HD

Chiar daca Benq nu are acelasi parcurs ca si Dell, uimeste prin produse de o calitate foarte buna. Printre acestea se numara si Benq Zowie XL2411, un monitor perfect pentru jocuri, ce ofera flexibilitate maxima.

Totul este gandit pentru o experienta cat mai buna in timpul jocurilor, motiv pentru care vei descoperi dotari precum posibilitatea de a ajunsta inaltimea, posibilitatea de a inclina monitorul sau chiar de a-l roti.

Din punct de vedere tehnic, monitorul 24 BenQ Zowie XL2411 Full HD este echipat cu un ecran de 24 inch de tip LED, are o intensitate luminoasa de 350 cd/mp si asigura o rezolutie de 1920 x 1080. Raportandu-ne la dotari, este ceva mai performant decat monitorul celor de la Dell, de unde si pretul putin mai mare.

Raportul calitate/pret este si in cazul acestui monitor unul de luat in calcul.

Vezi oferta speciala valabila astazi, [date]

In acest an oferta de monitoare la reducere de Black Friday este substantiala mai mare decat anii trecuti. Printre cele mai bune brand-uri de monitoare disponibile la promotie vor fi:
Dell, HP, Lenovo, Samsung, Philips, Sharp, LG, AOC, Asus, BenQ, Acer sau Fujitsu. Prin urmare recomandam ca inainte de a cumpara online sa vedeti toate ofertele disponibile.

Vezi monitoare ieftine la reducere de Black friday

Mai multe articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =