Pregateste-ti masina cu anvelope de iarna

Share Button

Trei lideri de stat și alți doi vorbitori din Vermont au urcat marți la un podium într-un garaj de autostradă de stat, toate cu același mesaj: Nu uitati de anvelopele de iarnă.

“Un set bun de anvelope de iarnă este esențial pentru o călătorie sigură în timpul iernii în Vermont”, a declarat Tom Anderson, comisarul de stat al siguranței publice. “Ia-o de la mine, trebuia să învăț lecția asta pe calea cea grea.”

Stând în fața unui camion cu plug, a unui crucișător de poliție și a unei ploi ușoare, oficialii de stat au încurajat șoferii să se pregătească pentru iarnă, să meargă la viteze sigure în zăpadă și să lase distanțe sigure pentru a lucra cu camioane de plug.

Cu toate acestea, nu ar susține ideea de a solicita anvelope de iarnă printr-un mandat legal. Anvelopele de iarnă sunt obligatorii în Quebec.

Imagini pentru "winter tires"

“Vermont se bucură încă de o libertate pe care unele locuri, probabil, nu o au atunci când vine vorba de mandate”, a declarat Joe Flynn, secretar al Agenției de Transport Vermont. “Voi fi sinceră: este o conversație pe care cred că este constantă când vom intra în această perioadă a anului”.

În martie 2015, senatorul Dick Sears a propus impunerea companiilor Vermont de închiriere de autoturisme pentru a oferi închirieri cu anvelope de iarnă la cerere. Proiectul de lege nu a intrat niciodată în lege și în sesiunea legislativă actuală nu au fost introduse proiecte de lege care să necesite mai multe anvelope de iarnă pe drumurile din Vermont.

Flynn a declarat că statul nu a făcut nici o schimbare în planul său de control al zăpezii și gheții în acest an. Per ansamblu, a spus el, Vermont folosește mai puțină sare de drum decât cu șapte sau opt ani în urmă, un calcul care echilibrează siguranța și protecția mediului.

“Pentru prima dată când autovehiculele nu pot ajunge acolo unde vor să meargă, probabil că nu le-ar păsa cât de mult sare a fost aplicată pe drum”, a spus Flynn. “Nu putem răspunde astfel, trebuie să încercăm să fim oameni buni ai mediului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =