RCA ieftin, cum gasesti cel mai mic pret la RCA

Share Button

RCA-ul este obligatoriu in toata lumea, deoarece acesta acopera costurile asociate cu daunele cauzate unui alt vehicul cu care ai intrat in coliziune, inclusiv facturile medicale, de reabilitare, taxe legale si alte cheltuieli pana la limita asigurarii tale.

In anul 2016 RCA-ul este mai scump iar polita pentru asigurarea RCA se calculeaza in functie de mai multi factori, precum varsta, istoricul de accidente ale sofgerului, sau puterea masinii,

Astfel pentru soferii cu mai multe amenzi sau pentru cei care au masini puternice, asiguratorii acceseaza baza de date a Politiei calculand pretul politei de asigurare in functie de istoric.

Plafonarea tarifului maxim pentru RCA

Plafonarea tarifului maxim a fost stabilit de catre ASF dupa consultarile cu societatile de asigurari si cu transportatorii, ca urmare a situatiilor financiare dificile a unor asiguratori de pe piata precum si a disfunctionalitatii pietei asigurarilor RCA. Cu toate acestea pretul platit de un tanar pentru RCA va fi mult mai mare decat pretul platit de o persoana in varsta care conduce acelasi tip de maşina.

Cum poti gasi cea mai ieftin asigurare auto RCA?

Asigurarea auto obligatorie RCA poate fi incheiata si online, avand avantajul pretului mai mic platit, deoarece gasiti cei mai importanti brokeri de asigurari intr-un singur loc. In plus este mult mai comod sa stai sa comanzi polita RCA direct de pe telefon sau din fata calculatorului. Dupa ce ai cumparat asigurarea online, polita iti va fi trimisa atat prin email, cat si in original prin curier oriunde in tara.

Pe internet exista numeroase site-uri specializate in vanzarea de RCA online, ca de exemplu: emag, rca-ieftin, cel.ro, bursaasigurarilor, rca ieftin sau rcalatineacasa.
Astfel puteti face comparatie intre preturile la asigurarile RCA si sa alegeti cea mai convenabila varianta.

In general, brokerii isi respecta clientii fideli, facandu-le reduceri substantiale la asigurarea RCA. Metoda online este o alegere destul de potrivita, internetul devenind un instrument destul de important pentru cumparaturile online. Brokerul online pune la dispozitia soferilor mai multe oferte, dand posibilitatea de a incheia o polita de asigurare RCA in cel mai scurt timp si in cel mai usor mod cu putinta.

Brokerii de asigurari pot fi contactati prin mai multe metode, iar acestea sunt: mail, telefonic, chat online sau lasandu-ti numarul de telefon pentru a putea fi contactat si pentru a beneficia de tot suportul necesar pentru orice nelamurire ai avea cu privire la asigurarea RCA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 8 =