Recomandari anvelope de iarna ieftine

Share Button

Anvelopele de iarna sunt obligatorii, iar acest lucru este cat se poate de corect, daca ne gandim la siguranta celor din automobile. Sezonul rece poate sa puna o multime de probleme, mai ales atunci cand apare zapada si gheata, motiv pentru care anvelopele de iarna trebuie sa aiba proprietati diferite de cele de vara. Acestea au o compozitie diferita, continand mai mult cauciuc natural si dioxid de siliciu, pentru evitarea intaririi din cauza frigului, dispun de niste benzi pe profilul caii de rulare, pentru o tractiune mai buna pe zapada si pentru reducerea riscului de acvaplanare si sunt gandite in asa fel incat sa se comporte cat se poate de normal la temperaturi scazute.

Este normal sa te gandesti la buget in momentul in care achizitionezi niste anvelope de iarna, insa trebuie sa te asiguri ca bugetul este in echilibru cu dotarile anvelopelor.
Daca iti doresti anvelope ieftine si de buna calitate, recomandarile noastre sunt urmatoarele:

Anvelopa Iarna Barum Polaris 3 165 70 R13

Anvelopa Iarna Barum Polaris 3 165 70 R13

Barum Polaris 3 165 70 R13 este o anvelopa ieftina, cu caracteristici foarte bune. Este destinata automobilelor de mici dimensiuni si garanteaza o rulare fara zgomot prea mare, o sustinere foarte buna, chiar si pentru greutati foarte mari si un consum redus de carburant. Franarea pe suprafetele umede se face foarte bine, chiar si la viteze mari. Aceasta anvlopa face parte din clasa de eficienta la franare C si din clasa de economie de carburant G. Este, cu siguranta, o solutie perfecta pentru o iarna destul de vitrega.

 

Anvelopa Iarna Viking Snowtech Ii 195 65 R15

Anvelopa 
Iarna Viking Snowtech Ii 195 65 R15

O alta solutie ieftina si eficienta este anvelopa de iarna Viking Snowtech. Are un indice de sarcina de 91, dimensiuni perfecte pentru aproape orice tip de autoturism si o constructie care ajuta la eficienta maxima in timpul rularii. Nivelul de zgomot pe care il atinge este de 72 de decibeli, clasa de economie a carburantului este F in timp ce clasa de franare este C.

Este important sa achizitionezi anvelope de iarna care sa se potriveasca cu stilul tau de condus si sa poata oferi o protectie cat mai mare, chiar si atunci cand temperaturile sunt deosebit de mici iar intemperiile iernii pun stapanire pe sosele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 6 =