Recomandari tablete ieftine in iulie 2016

Share Button

In ultimul timp tabletele ieftine au devenit din ce in ce mai preferate de utilizatori, datorita faptului ca au un pret mult mai mic, iar performantele sunt cam aceleasi cu cele ale marilor producatori consacrati. Producatorii opteaza din ce in ce mai mult pentru tehnologii inovatoare, in privinta ecranelor si a sistemului de operare Android, ce are o interfata similara cu cea a tabletelor foarte scumpe.

Pe piata in domeniu exista numeroase oferte ce dispun de o experienta de utilizare performanta pentru astfel de tablete, raportat la pretul scazut cu care poate fi achizitionat. Insa nu toate tabletele ieftine nu au un brand. Sunt destule tablete ieftine detinute de brand-uri renumite.

In general cand vorbesti despre tablete ieftine, te gandesti la pretul de achizitie mai intai si apoi la componentele cu care este dotata. O sa dau aici doua exemple de tablete ieftine dintre cele mai recente, aferente lunii iulie 2016, dar destul de performante.

1.Tableta Allview Viva C701 8 GB WiFi Android 5.1 Black

Tableta Allview Viva C701 8GB WiFi Android 5.1 Black

Allview Viva C701 este o tableta dotata cu sistemul de operare Android, Lillipop, avand un procesor Cuad Core, cu o capacitate a memoriei RAM de 1 GB, oferind un acces rapid in utilizare.

Display-ul are o diagonala de 7 inch avand o rezolutie de 1024 x 600 pxl. Display-ul este de tip Capacitative Multi Touch si detine tehnologia TN LCD avand are un spatiu de stocare de 8 GB.

Sistemul multimedia dispune de un sistem audio, asigurat de un difuzor, o camera WEB, un Slot de memorie Micro SD, detinand o capacitate maxima acceptata de 32 GB. Placa video de tip Chipset video este Mali 400 MP2.

Bateria de tip Li-Polymer are o capacitate de 2700 mAh si o autonomie de pana la 4 ore. Detine porturi USB, microfon si iesire audio Jack 3.5 mm. Dimensiunile sale sunt de 108 x 189 x 10,7 mm avand o greutate de 296 gr. Ca design are o culoare neagra, iar modelul este slim.
Brandul Allview s-a facut remarcat pe piata atat prin calitatea produselor, dar cat si prin pretul mic practicat, majoritatea produselor AllView fiind ieftine. La momentul postarii puteti gasiti tableta Allview Viva C701, aici, la pretul de 239 lei cu TVA, un raport calitate / pret excelent.

2. Tableta UTOK Hello 7Q Plus 8 GB Android 5.1 Black

Tableta UTOK Hello 7Q Plus 8GB Android 5.1

UTOK Hello 7Q Plus este o tableta cu un procesor Quad Core model Media Tek 8321 si cu o frecventa a procesorului de 1,3 GHz. Display-ul de tip Capacitive Multi Touch 5 puncte are o diagonala de 7 inch si o rezolutie de 2014 x 600 pxl. Practic UTOK Hello Plus 7Q se gaseste la granita intre smartphone si tableta, pretul acesteia fiind mai mult decat avantajos, la momentul postarii o puteti gasi aici, la pretul de 299 lei cu TVA.

Memoria RAM are o capacitate de 1024 MB si spatiul de stocare de 8 GB. Sistemul multimedia este dotat cu camera web, Slot memorie Micro SD, avand o capacitate maxima acceptata de 32 GB, formate audio, formate imagine, formate video.

Placa video de tip Chipset este Mali 400 MP2. Pentru comunicatii este dotata cu conexiunea Bluetooth, Wireless precum si reteaua proprie. Bateria de tip Li-Polymer are o capacitate de 2800 mAh si o autonomie de pana la 5 ore de lucru. Detine un port de iesire audio si un port de iesire USB. Aceasta tableta este dotata cu caracteristicile speciale G-senzor si Senzor de proximitate. Detine aplicatii pentru G-mail, Play Store, Maps, Hangouts. Are o greutate de 300 grame iar dimensiunile sale sunt de 106,9 x 9,7 x 185,4 mm, iar ca si design are o culoare neagra lucioasa.

Concluzii

Pretul acestor tablete este destul de mic putand fi achizitionate de oricine isi doreste tehnologie de ultima ora cu bani putini.

Mai multe articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =