Recomandari televizoare ieftine in 2017

Share Button

Pentru a primi raspuns la aceasta recomandare ar trebui sa fii familiarizat cu caracteristicile tehnice de baza, precum si cu caracteristicile modelelor disaponibile pe piata. De asemenea, este necesar sa iei in considerare propriile preferinte, opinia expertilor si recenziile clientilor. Toate acestea te vor ajuta sa alegi televizorul cu un raport optim intre pret si performanta.

Seturile de televizoare moderne nu sunt limitate doar la o demonstratie a imaginilor receptionate prin aer, cablu sau satelit TV, ci ele vin cu tehnologii functii superioare din ce in ce mai multe. In acelasi timp aceste functii aduc imbunatatirea caracteristicilor televizoarelor ieftine. La alegerea unui model este important sa te axezi pe o varietate de functii importante, acest lucru presupunand ca ar trebui sa te informezi asupra caracteristicilor tehnice de baza ale televizoarelor.

Caracteristica cea mai importanta a televizorului este afisarea imaginilor. Aceasta trebuie sa fie caracterizata de o serie de factori, si anume: tehnologia de fabricatie, diagonala, rezolutia si rata de improspatare.

Productia de televizoare ieftine va fi dominata in 2017, cu tehnologia de afisare cu cristale lichide, iar ecranul, avand matricea de baza cu elemente de iluminare din spate si cu cristale lichide. Acestea vor fi realizate in doua variante: LCD si LED. Iata mai jos doua recomandari de televizoare ieftine pentru anul 2017:

Televizor LED 60 cm Utok U24HD2A

Televizor LED 60 cm Utok U24HD2A

Utok U24HD2A este unul dintre cele mai ieftine televizoare de pe piata si este unul dintre preferatele anului 2017, dupa informatiile Media. Este un televizor ideal pentru utilizatorii care vor sa se bucure de imaginile HD si de un sunet performant. Acesta se remarca prin design-ul elegant, cu o carcasă de culoare gri și o ramă ce incadrează un display LED cu diagonala de 60 de cm și rezolutia ecranului High Definition cu 1366 x 768 pixeli.

Display

Ecranul dispune de o intensitate luminoasă suficient de buna, de 180 cd/mp cu un contrast de 1000:1. Comutarea programelor de pe un canal pe altul se produce avand un timp de raspuns de 14 milisecunde, permitandu-ti sa te bucuri de calitatea imaginilor clare HD.

Experienta de vizionare este foarte buna, deoarece acesta ofera unghiuri bune de vizualizare, de 178/178 grade. Practic te poti uita catre televizor stand cat mai comod, intr-un fotoliu asezat intr-un colt al camerei sau privind direct catre ecran, fiind intins confortabil pe pat.

Conectivitate

Pentru conectivitate detine diverse porturi iar pentru conexiune un tuner analog.

Concluzii

Utok U24HD2A este un televizor ieftin si bun, cu dotari tehnice suficiente, ce poate fi cumparat din magazinele online: Emag, Flaco, Altex, Evomag etc.

Televizor LED 81 cm Horizon 32HL737H HD

Televizor LED 81 cm Horizon 32HL737H HD

LED 81 cm Horizon 32HL737H HD dispune de o diagonala de 81 cm, televizorul fiind recomandat pentru o camera de zi, un dormitor sau pentru o bucatarie.

Display

Rezolutia ecranului LED HD este de 1366 x 768 pixeli, cu un contrast dinamic de 4000:1 și o intensitate luminoasa foarte buna de 300 cd/mp. Imaginea este de o calitate deosebită, deoarece ecranul televizorului a fost dotat cu caracteristica superioara de imagine Clear Motion Engine, care da atat imagini fluente cat si miscari fluente, iar culorile sunt impresionante si sunt intr-o vasta paleta de nuante.

Sunet

Sunetul este dat de tehnologia Dolby Digital Plus si de caracteristicile superioare de sunet NICAM Stereo si Equalizer.

Conectivitate

Pentru receptia posturilor acesta a fost dotat cu un tuner analog DVB T/C si cu numeroase porturi pentru conectarea la diverse dispozitive externe. Culoarea neagra a carcasei televizorului ii da o eleganta aparte, iar suportul cu cele doua picioare dispuse pe lateralele acestuia, il ajuta sa poata avea stabilitate pe un mobilier.

LED 81 cm Horizon 32HL737H HD, poate fi cumparat online, la acest moment la pretul de 969Lei cu TVA. In plus daca cumparati acest televizor beneficiati de garantie extinsa de 5 ani.

Horizon este un brand care a demonstrat ca produsele sale sunt de calitate iar preturile pot intra cu usurinta in categoria televizoarelor cu preturi mici.

Mai multe articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =