Redragon Waveimpact, tastatura gaming, mouse, casti review

Share Button

Redragon este un producator de accesorii si produse pentru gaming care si-a facut aparitia pe piata din America in 1996. A reusit de-a lungul timpului sa transforme fiecare detaliu intr-unul de inalta calitate si sa scoata pe piata produse extrem de apreciate de catre toti cei care iubesc jocurile.

Printre aceste produse se numara si Kit-ul de gaming Redragon Waveimpact s103-bk, compus dintr-o tastatura, un mouse si o pereche de casti de inalta calitate.

Kitul pentru pasionatii de jocuri, Redragon Waveimpact gaming poate sa fie achizitionat la un pret foarte bun si reuseste sa asigure o multime de functii foarte interesante.

Tastatura Harpe

Tastatura Harpe Tastatura este construita pentru o experienta cat mai placuta in timpul jocurilor. Cu siguranta, cea mai atractiva dotare este cea de iluminare LED a tastelor, care desi este monocolora, reuseste sa imbunatateasca mult experienta gamerilor.
Este o tastatura foarte rezistenta, care face fata umezelii si dispune de nu mai putin de 19 taste fara conflict. Conform celor care o folosesc, prezinta o flexibilitate maxima. Din punct de vedere estetic este foate atractiva, avand un aspect futurist si o combinatie fiarte placuta de culori: rosu si negru.

Mouse Pegasus

Mouse Pegasus Mouse-ul prezinta si el o calitate superioara, fiind construit cu mare atentie. Din punct de vedere fizic este deosebit de atractiv si flexibil, avand lungimea cablului de 1.8 metri si un conector USB placat cu aur. De asemenea, iluminarea LED contribuie la aspectul fizic, in timp ce materialele din care este construit, cum ar fi teflonul din picioruse, il fac extrem de flexibil in utilizare.

Mouse-ul prezinta o rezolutie intre 800 si 7200 DPI pe care o poti selecta in drepte, o viteza de 400 de frame-uri pe secunda si o acceleratie 15G. Cele 6 butoane din dotare il fac sa fie potrivit chiar si pentru cele mai complexe jocuri.

Casca Garuda

Casca Garuda Pentru ca experienta gamerilor trebuie sa solicite toate simturile, sunetul este deosebit de important. Pe langa faptul ca arata bine, casca Garuda vine cu dotari foarte interesante si cu o constructie care sa asigure confort.

Are un cablu de 2 m, un design ergonomic si difuzoare cu sensibilitate de 103 DB. De asemenea, cei care au construit aceasta casca s-au gandit la comunicarea din timpul jocurilor, dotand-o cu un microfon de buna calitate.

Pe langa cele 3 componente, pachetul include si un mose pad dintr-un material usor de curatat si foarte rezistent.

Mai multe articole

One comment

  1. Arata foarte bine iar pretul este chiar redus. Ca idee, cat de fiabile vor fi produsele ? La 180 ron as comanda dar nu stiu calitatea materialelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 6 =