![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut
as vrea sa imi achizitoneaz un router wireless si sa fac o si mini retea intre desktop si laptop .. miam cumparat unu dar dupa 1 sapt mia cedat (trendnet tew-432brp) conectiunea cu desktoppu as vrea sa fei facuta prin cablu ca printrun switch si la laptop prin wireless si de asemenea o viteza bunicica (folosesc torrentele destul de des) ce imi recomandati ? ( buget 200 - 300 ron) multumesc anticipat, nemos |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
poti opta pentru un Linksys WRT120N , routerul se muleaza cerintelor tale
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
multumesc de raspuns ... eu mam mai uitat si am gasit unu interesant Access point Linksys WRT54GL-EU
am uitat sa precizez as dori si masuri de protectie mai bune deoarece in bloc mai am 2 retele wireless si nu doresc autoinvitati pe linie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
oricum, pe orice router poti sa iti pui parola la logare
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
sau poti sa faci o lista de acces pe router...doar anumite mac-uri sa se poate conecta
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
ca sa fii sigur de acest lucru, verifica daca in specificatiile produsului se regaseste optiunea de management, cu toate ca majoritatea router-elor iti ofera aceste posibilitati.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
oricum, specificatiile de pe site nu sunt intotdeauna complete, asa ca ai putea verifica si site-ul producatorului pentru mai multa siguranta.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|