![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
am inteles ca mai nou se pot pune antivirusi si pe telefon. ce producatori clasici au facut si variante pentru mobil? cum isi vor face update-urile si pe ce telefoane merg?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Antivirus Kaspersky Mobile Security Box 1 an, 1 calculator - asta e unul dintre ei. Insa nu am nici cea mai mica idee care sunt "cerintele de telefon"
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
pai nu merge pe orice tip de telefon?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
nu, antivirusul pe care l-a mentionat smiley este compatibil doar cu telefonele mobile care folosesc sistemul de operare Symbian.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
bai dexter, vezi ca mi-ai pocit numele
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
eu nu inteleg la ce ar trebui antivirus pentru mobil...unde sa intri frate sa iei virusi
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
CSI, exista telefoane ce au wi-fi si daca descarci vreo imagine de pe un site care are virusi ii poti lua cu usurinta + daca transferi un fisier virusat din calculator in telefon, exista posibilitatea sa strice ceva pe acolo
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
imi cer scuze smile
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
@bluemagic, ai idee cati virusi sunt scrisi pentru telefoane ? Si ma refer aici la platformele care ruleaza pe acele telefoane (windows mobile, symbian android etc) ? Foarte putini....... Si te rog sa incerci sa trimiti un troian din pc-ul tau pe un telefon cu symbian sa zicem, sa vezi ce se intampla.........NIMIC. Virusii pentru telefon se pot lua daca doresti cu adevarat sa-i iei sau daca deschizi orice fisier primit, chiar si prin bluetooth in ratb
(asta se numeste prostie maxima banuiesc). Deci atat timp cat esti atent esti si protejat. Dar evident poti oricand incerca o solutie de antivirus pentru mobil, care iti garantez ca nu te va proteja mai mult decat o faci tu.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|