Go Back   Marketzone - Inspirati de tehnologie,niciodata depasiti de ea > Zona Tehnica > Notebook/Laptop

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-26-2009, 02:59 AM   #1
kTz

kTz's Avatar

Junior Member

Default Problema ASUS f3u (shutdown)

Am si eu o problema cu un notebook ASUS F3u,dupa circa 3 ore de utilizare se incalzeste foarte puternic si isi ia shutdown,mentionez ca il am de un an si nu prea l-am folosit corespunzator (mai mult in pat cu el).Ce are,ce trebuie schimbat?Daca e sa ma duc cu el la garantie ma vor ajuta cu ceva sau imi vor spune ca e vina mea si nu au ce sa-mi faca?Multumesc anticipat..
kTz is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2009, 11:14 AM   #2
krldk

krldk's Avatar

Senior Member

avand in vedere ca spui ca l-ai folosit mai mult pe pat, notebook-ul nu a beneficiat de o racire corespunzatoare. inainte sa il duci la service iti recomand sa il folosesti pe o alta supafata sau sa achizitionezi un cooler pentru el.
Old 07-04-2010, 07:29 PM   #3
grigo53

grigo53's Avatar

Junior Member

Quote:
Originally Posted by kTz View Post
Am si eu o problema cu un notebook ASUS F3u,dupa circa 3 ore de utilizare se incalzeste foarte puternic si isi ia shutdown,mentionez ca il am de un an si nu prea l-am folosit corespunzator (mai mult in pat cu el).Ce are,ce trebuie schimbat?Daca e sa ma duc cu el la garantie ma vor ajuta cu ceva sau imi vor spune ca e vina mea si nu au ce sa-mi faca?Multumesc anticipat..
nu trebuie sa ajungi cu el la service daca ai un pic de indemanare. trebuie doar sa deschizi capacul unde are ventilatorul si trebuie sa-l scoti si sa-l cureti. sigur vei gasi un "covoras" de praf acolo. e relativ simplu.
grigo53 is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2010, 08:14 AM   #4
babu

babu's Avatar

Member

Singura problema daca incerci sa il cureti singur este faptul ca trebuie sa fii extrem de atent cu suruburile intrucat daca se vor vedea urme, la o eventuala problema de garantie aceasta poate fi refuzata pe acest motiv.
babu is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules