Go Back   Marketzone - Inspirati de tehnologie,niciodata depasiti de ea > Zona Tehnica > Solutii Mobile

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-11-2009, 10:31 AM   #1
dorinache

dorinache's Avatar

Junior Member

Default Samsung Omnia

Eu am folosit noul omnia si se misca brici, plus ca are o multitudine de functii: Gps: harta pt pietoni si pt masina, autofocus 5mp camera, iesire TV-out, pdf viewer si multe altele.

Last edited by dorinache; 12-11-2009 at 10:33 AM.
dorinache is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2009, 10:38 AM   #2
mazil

mazil's Avatar

Junior Member

ca orice telefon are si camera, dar e bestiala camera asta: multe functii ( autofocus 5mp, smile shot, panorama, mosaic)
mazil is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2009, 10:40 AM   #3
anutza

anutza's Avatar

Junior Member

Quote:
Originally Posted by mazil View Post
ca orice telefon are si camera, dar e bestiala camera asta: multe functii ( autofocus 5mp, smile shot, panorama, mosaic)
f tare ca are asa o camera. putine tel au o camera cu adevarat performanta.
anutza is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2009, 10:45 AM   #4
magache

magache's Avatar

Junior Member

are gps incorporat si desi sunt pieton chiar mi-a folosit.m-am incurcat pe niste strazi aseara si noroc ca il aveam la mine, ca altfel orbecaiam cateva minute bune pe strazile alea pana sa gasesc pubul unde voiam sa ajung
magache is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2009, 10:47 AM   #5
trifaf

trifaf's Avatar

Junior Member

Quote:
Originally Posted by magache View Post
are gps incorporat si desi sunt pieton chiar mi-a folosit.m-am incurcat pe niste strazi aseara si noroc ca il aveam la mine, ca altfel orbecaiam cateva minute bune pe strazile alea pana sa gasesc pubul unde voiam sa ajung
uite ceva neasteptat pt un telefon.mai ales sa-l aiba din fabrica! f tare. go samsung.
trifaf is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2009, 10:51 AM   #6
dorinache

dorinache's Avatar

Junior Member

Quote:
Da are o camera f buna, poze clare nepixelate, le poti vizualiza datorita tv out si pe alt dispozitiv. e tare, ce mai!
Old 12-11-2009, 10:54 AM   #7
mazil

mazil's Avatar

Junior Member

tv out-ul este o treaba interesanta pentru un telefon mobil, dar si sistem de operare: windows mobile 6.5 este de retinut. datorita lui poti vedea oricand documente pdf sau office.
Old 12-14-2009, 04:09 PM   #8
dorinache

dorinache's Avatar

Junior Member

am descperit o chestie f tare la omnia; are o aplicatie midomi: daca iti place o melodie si nu stii cum se cheama o poti fredona iar telefonul o detecteaza si iti aduce pe ecran fix acea melodie. si credeti-ma nu am voce...
Old 12-14-2009, 04:13 PM   #9
mazil

mazil's Avatar

Junior Member

O chestie interesanta, pe langa toate upgradurile mentionate pe toate siteurile si forumurile este ca are tot felul de aplicatii grozave; de exemplu poti sa iti editezi propriul tau slide show: poti selecta oricare 4 poze din vacanta si ele pot rula pe un background muzical pe care tu il alegi, un background care ti se pare ca se potriveste acelor momente...cool, nu?
Old 12-14-2009, 04:17 PM   #10
anutza

anutza's Avatar

Junior Member

Quote:
O chestie interesanta, pe langa toate upgradurile mentionate pe toate siteurile si forumurile este ca are tot felul de aplicatii grozave; de exemplu poti sa iti editezi propriul tau slide show: poti selecta oricare 4 poze din vacanta si ele pot rula pe un background muzical pe care tu il alegi, un background care ti se pare ca se potriveste acelor momente...cool, nu?
Pei e f tare asa. faci filme si le descarci, le vezi cu tv out acasa. e f tare!
anutza is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2009, 04:21 PM   #11
magache

magache's Avatar

Junior Member

ati vazut ce poate sa faca video editor-ul? E super fun; poti sa editezi filmuletele pe care le faci cu i8000, poti sa-ti inregistrezi vocea, sa comentezi clipul video practic, poti sa desenezi pe clip, sa schimbi background-ul, poti taia bucati din mai multe clipuri video pe care sa le lipesti intre ele, poti sa-ti faci niste "amintiri personalizate"
magache is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2009, 04:25 PM   #12
trifaf

trifaf's Avatar

Junior Member

Quote:
Originally Posted by magache View Post
ati vazut ce poate sa faca video editor-ul? E super fun; poti sa editezi filmuletele pe care le faci cu i8000, poti sa-ti inregistrezi vocea, sa comentezi clipul video practic, poti sa desenezi pe clip, sa schimbi background-ul, poti taia bucati din mai multe clipuri video pe care sa le lipesti intre ele, poti sa-ti faci niste "amintiri personalizate"
f tare! chiar face chestii misto telu asta! aflu lucruri noi si utile.
trifaf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules