![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Eu am folosit noul omnia si se misca brici, plus ca are o multitudine de functii: Gps: harta pt pietoni si pt masina, autofocus 5mp camera, iesire TV-out, pdf viewer si multe altele.
|
|
Last edited by dorinache; 12-11-2009 at 10:33 AM. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
ca orice telefon are si camera, dar e bestiala camera asta: multe functii ( autofocus 5mp, smile shot, panorama, mosaic)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
are gps incorporat si desi sunt pieton chiar mi-a folosit.m-am incurcat pe niste strazi aseara si noroc ca il aveam la mine, ca altfel orbecaiam cateva minute bune pe strazile alea pana sa gasesc pubul unde voiam sa ajung
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
uite ceva neasteptat pt un telefon.mai ales sa-l aiba din fabrica! f tare. go samsung.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
tv out-ul este o treaba interesanta pentru un telefon mobil, dar si sistem de operare: windows mobile 6.5 este de retinut. datorita lui poti vedea oricand documente pdf sau office.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
am descperit o chestie f tare la omnia; are o aplicatie midomi: daca iti place o melodie si nu stii cum se cheama o poti fredona iar telefonul o detecteaza si iti aduce pe ecran fix acea melodie. si credeti-ma nu am voce...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
O chestie interesanta, pe langa toate upgradurile mentionate pe toate siteurile si forumurile este ca are tot felul de aplicatii grozave; de exemplu poti sa iti editezi propriul tau slide show: poti selecta oricare 4 poze din vacanta si ele pot rula pe un background muzical pe care tu il alegi, un background care ti se pare ca se potriveste acelor momente...cool, nu?
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
ati vazut ce poate sa faca video editor-ul? E super fun; poti sa editezi filmuletele pe care le faci cu i8000, poti sa-ti inregistrezi vocea, sa comentezi clipul video practic, poti sa desenezi pe clip, sa schimbi background-ul, poti taia bucati din mai multe clipuri video pe care sa le lipesti intre ele, poti sa-ti faci niste "amintiri personalizate"
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|