![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Salut ! Puteti sa-mi recomandati si mie niste casti pentru telefon ? Am un Nokia 5530 Xpress Music. Am vazut ca aveti Sennheiser care sncer sunt super (clar le prefer), dar nu stiu daca exista model care sa aiba buton pentru acceptare/respingere apeluri. Orice sfat e binevenit.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
salve, io am avut o pereche de la sennheiser dar nu m-au tinut mult, 2-3 luni ... acum nu stiu ce sa zic.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Sennheiser CX 300 Precision Black sunt best buy de la Sennheiser le recomand cu toata increderea
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
hahaha
fix modelul ala il am si eu de cateva luni si se aud impecabil, la fel ca in prima zi
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Vad ca Sennheiser CX 300-II Precision Black nu au buton de raspuns/reject apeluri. O sa fie greu de raspuns atunci cand asculti muzica, pentru ca trebuie sa scoti telefonul din buzunar. Nu stiu exact, au modele de genul asta ?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Pana la urma am optat pentru Sennheiser MX 471 . Sunt exact asa cum doresc, cu inconvenientul ca daca ma suna cineva trebuie sa scot telefonul de prin buzunare. oricum casti ok de calitate la un pret super. By the way, iti dau si o husa draguta in pachet
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|