Go Back   Marketzone - Inspirati de tehnologie,niciodata depasiti de ea > Zona Tehnica > Electronice

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-23-2009, 05:02 PM   #1
bogdan76

bogdan76's Avatar

Member

Default Recomandare casti telefon

Salut ! Puteti sa-mi recomandati si mie niste casti pentru telefon ? Am un Nokia 5530 Xpress Music. Am vazut ca aveti Sennheiser care sncer sunt super (clar le prefer), dar nu stiu daca exista model care sa aiba buton pentru acceptare/respingere apeluri. Orice sfat e binevenit.
bogdan76 is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2009, 05:42 PM   #2
bluemagic

bluemagic's Avatar

Senior Member

salve, io am avut o pereche de la sennheiser dar nu m-au tinut mult, 2-3 luni ... acum nu stiu ce sa zic.
bluemagic is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2009, 05:47 PM   #3
saionut

saionut's Avatar

Senior Member

Sennheiser CX 300 Precision Black sunt best buy de la Sennheiser le recomand cu toata increderea
saionut is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2009, 12:20 PM   #4
rudeboy

rudeboy's Avatar

Member

hahaha fix modelul ala il am si eu de cateva luni si se aud impecabil, la fel ca in prima zi
rudeboy is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2009, 12:54 PM   #5
bogdan76

bogdan76's Avatar

Member

Vad ca Sennheiser CX 300-II Precision Black nu au buton de raspuns/reject apeluri. O sa fie greu de raspuns atunci cand asculti muzica, pentru ca trebuie sa scoti telefonul din buzunar. Nu stiu exact, au modele de genul asta ?
Old 01-04-2010, 12:24 PM   #6
saionut

saionut's Avatar

Senior Member

Quote:
Originally Posted by bogdan76 View Post
Vad ca Sennheiser CX 300-II Precision Black nu au buton de raspuns/reject apeluri. O sa fie greu de raspuns atunci cand asculti muzica, pentru ca trebuie sa scoti telefonul din buzunar. Nu stiu exact, au modele de genul asta ?
Functia de care amintesti se regaseste de obicei doar pe castile incluse in pachet de producatorul telefonului sau pe castile destinate telefoanelor mobile. Seria Sennheiser prezenta pe Marketonline reprezinta doar produse pentru divertismentul audio, astfel ca nu au butoanele mentionate. Insa daca mergem pe drumul asta de ce sa raspunzi la telefon cu ajutorul unor casti care nu au microfon?
saionut is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2010, 04:52 PM   #7
bogdan76

bogdan76's Avatar

Member

Pana la urma am optat pentru Sennheiser MX 471 . Sunt exact asa cum doresc, cu inconvenientul ca daca ma suna cineva trebuie sa scot telefonul de prin buzunare. oricum casti ok de calitate la un pret super. By the way, iti dau si o husa draguta in pachet
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules