Tablete Apple bune, iPad 9,7 inch Air 2,

Share Button

Prima tableta iPad de la Apple a fost lansata in 2010, facand pe toata lumea sa uite de dispozitivul portabil, cu ecran tactil Microsoft Tablet PC.

Noile dispozitive de tablete Apple iPad Air 2 au reusit sa convinga inca de la prima aparitie, ca sunt niste tablete capabile de performante, utile si foarte bune si nu in ultimul rand niste dispozitive care asigura toate nevoile de comunicare si nu numai atat. Acestea au multe de oferit posesorului, si anume, procesoare performante, display cu tehnologii de ultima ora, camere foto performante si un design deosebit.

Apple iPad Air 2

Cu un desing slim complet nou, avand dimensiunile de 240 x 169.5 x 6.1 mm, cu o greutate de 444 grame, de culoare aurie, tableta Apple iPad Air 2 detine puterea unui computer intr-o tableta slim, realizata din sticla si aluminiu. Procesorul A8x de la producatorul Apple, cu arhitectura pe 64 biti ii da putere si viteza pentru jocuri si aplicatii. Poti sa te delectezi pe suprafata generoasa a display-ului Touchscreen Capacitiv cu tehnologia IPS, ce are o rezolutie de 2048×1536 pixeli.

ableta Apple iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular 16GB Gold

Imaginile sunt mult mai vii iar fotografiile mult mai clare la acest tip de tableta iPad Air 2, oferindu-ti bucuria de a vedea doar ceea ce doresti sa vezi. Bateria Li-Polymer este generoasa, avand o autonomie de lucru de pană la 10 ore Wi-Fi si pana la 9 ore 4G, acest lucru datorandu-se procesorului A8X. In aceste conditii nu trebuie sa-ti faci griji ca bateria se va descarca, daca vei dori sa pleci mai departe de casa. Este o realitate fara compromis a calculatorului personal, in viziunea moderna.

Specificații tehnice:

Pe spatele acestei tablete se afla un microfon secundar, iar in partea inferioara a dispozitivului se afla difuzoarele ce ii asigura un volum calitativ si portul Lightning. Camera frontala de 1,2 MP Face Time și butonul home se afla pe fata tabletei. Pe partea laterala se gasesc butoanele pentru volum si butonul Silent. Cheia succesului acestei tablete iPod Air 2 este display-ul Capacitive Multi-Touch, de 9,7 inch si rezolutia pe care o detine, avand aplicat un strat oleofobic, ce ii oferă protectie la zgarieturi.

Formatele video suportate sunt H.264 pana la 1080p, 60 fps, High Profile level 5.0 cu AAC-LC pana la160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, si .mov file formats; MPEG-4 video pana la 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 fps, Simple Profile cu AAC-LC pana la160 Kbps per channel, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, si .mov file formats; Motion JPEG (M-JPEG) pana la 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 fps, audio in law, PCM stereo audio in .avi file format. Cu Multi-Touch poti interactiona si vizualiza intr-un mod impresionant.

Display

Culorile senzationale pot fi comparate cu cele ale ecranului TV, deoarece sunt folositi senzori avansati de lumina ambientala, cu patru canale pentru a se adapta usor la lumina din mediul inconjurator, precum si Digital compass, Three-axis gyro, Accelerometru, Barometru,Touch ID, Conector Lightning, Panorama pana la 43MP, facand ca cititul pe display sa fie mult mai vizibil.

Conectivitate

Pentru conectivitate, Apple iPad Air 2 a fost dotat cu Wirelesse Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac) – HT80 with MIMO, Bluetooth 4.0, 3G si 4G.

Sistem de operare

Pentru software are un sistem de operare iOS cu versiunea de operare iOS 8. Creat din material de buna calitate, foarte usor, placut la atingere, cu multe aplicatii si la un preț bun este ideal si recomandabil.

Mai multe articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =