Tablete bune cu diagonala peste 10 inch, august 2016

Share Button

Este greu sa descoperi dispozitivul perfect in societatea actuala. Nevoia de mobilitate este din ce in ce mai mare si un laptop poate sa devina destul de greoi de purtat peste tot.
Un smartphone, pe de alta parte, nu are mai mult de 6 inch, ceea ce poate sa nu acopere necesitatile zilnice de lucru sau divertisment.

Astfel, solutia de mijloc pare a fi o tableta cu diagonala mare. Conform studiilor, o diagonala de 10 inch poate sa imbine perfect utilitatea unui laptop si flexibilitatea unui smartphone. Cu o tastatura fizica atasata, o tableta de 10 inch te poate insoti oriunde, fara niciun fel de probleme.

Cum alegi, insa, tableta perfecta?

Exista multe tablete de 10 inch pe piata, insa daca iti doresti o varianta de care sa fii multumit, trebuie sa acorzi o atentie sporita brandului, dotarilor tehnice si evident, aspectului.

Am ales sa iti prezentam doua solutii excelente, de la Samsung si Huawei, care prezinta o constructie solida, sunt usoare, flexibile, puternice si au un pret decent.

Samsung Galaxy Tab A 10.1

Tableta Samsung Galaxy Tab A 10.1

Samsung nu are nevoie de prezentare atunci cand vine vorba despre dispozitive inteligente. Galaxy Tab A 10.1 se ridica la nivelul asteptarilor si reuseste sa inglobeze o multime de functii si dotari interesante.

Un prim aspect care atrage la aceasta tableta este modul in care arata. Cei 10.1 inch ai ecranului sunt incadrati intr-o carcasa destul de subtire, oferind o senzatie foarte placuta. Tableta este neagra si are greutatea de 525 de grame, ceea ce o face usor de purtat peste tot.

Printre dotarile tehnice, vei fi atras de memoria Ram de 2 Gb, de camerele foto de 8, respectiv 2 Mp si de procesorul puternic cu o frecventa de 1.6 Ghz cu 8 nuclee. Nu este intocmai un laptop, dar pentru marimea sa are performante care fac fata provocarilor zilnice.

Huawei MediaPad M2

Tableta Huawei MediaPad M2 10 64GB

Producatorul asiatic a adus in ultima vreme o multime de dispozitive premium pe piata. Printre acestea descoperim si acest Huawei MediaPad M2. Este o tableta cu diagonala de 10 inch si cu dotari foarte atractive, chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori.

Iese in evidenta carcasa alba, foarte eleganta si placuta la atingere, procesorul cu 8 nuclee si cu frecventa de 1.5 Ghz, precum si cei 2 Gb Ram.

In ceea ce priveste partea de fotografie, Huawei MediaPad M2 uimeste cu o camera principala de 13 Mp, dotata cu autofocus si cu blitz, dar si cu camera secundara de 5 Mp.

Ambele tablete au un pret decent. Nu este cel mai mic pret solicitat pentru o tableta, insa este cu siguranta unul cu un raport foarte bun la calitate.

Mai multe articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 2 =