Telefon LG G5 H850 32GB 4G review

Share Button

LG G5 H850 este un reprezentant de seama al noii generații de telefoane, aducand elemente cu totul si cu totul noi si inedite si reusind sa uimeasca prin specificatiile bine gandite.
Aspectul telefonului este atractiv, observandu-se inca de la prima atingere calitatea materialelor din care este realizat.

Cu o carcasa din titan si cu finisaje foarte placute, acest LG G5 H850 poate fi controlat cu usurinta, rezista la zgarieturi normale si este foarte compact.

Un lucru cu adevarat inedit este bateria slide – out, care poate sa fie inlocuita cu usurinta, intr-un mod special. Este o baterie mare, de 2800 mAh si asigura pana la 20 de ore de convorbiri si 300 de ore in regim de asteptare.

Detalii tehnice ce construiesc un telefon premium

Odata pornit, telefonul deschide un adevarat univers tehnologic. Cei de la LG l-au construit in asa fel incat sa se lupte de la egal la egal cu modelele mult mai scump si l-au dotat cu multe functii unice, dar si cu functii standard extrem de puternice:

Camera

Camera cu un unghi de vizualizare mare. Camera montata pe acest telefon poate sa captureze imagini la un unghi de pana la 135 de grade. Acest lucru sporeste flexibilitatea in filmari si evident, in fotografie.

Zoom puternic, de pana la 8x

Claritate perfecta chiar si atunci cand ecranul telefonului este in bataia soarelui, gratie modului DayLight;

Camera impresionanta, care pe langa unghiul de vizualizare amintit mai sus, ofera si o rezolutie de 16 Mp, laser autofocus, o camera secundara de 8 Mp si o multime de functii precum touch focus, face si smile detection sau posibilitatea de creare a unei panorame.
Este clar, asadar, ca LG G5 H850 este construit cu scopul de a face poze bune. Nu doar camera este cea care atrage insa, partea hardware fiind si ea una apreciata, chiar si de catre utilizatorii experimentati.

Procesor

Memorie mare si capacitate de procesare generoasa

Putem spune ca LG G5 H850 poate fi comparat cu un computer middle level, gratie memoriei Ram de 4 GB si chipsetului qualcomm MSM8996 Snapdragon 820, cu 8 nuclee si cu o frecventa de 2.1 Ghz. Orice joc, orice aplicatie, orice film si in principiu orice poate fi rulat pe un telefon va fi rulat fara probleme si pe acesta.

Memorie

Capacitatea de stocare este si ea generoasa, fiind de 32 Gb daca ne referim la dotarile din fabrica, cu posibilitate de extindere la pana la 200 Gb printr-un card micro SD.

Concluzii

Cu un display de 5.3 inch, un sistem de operare Android 6.0.1 si un aspect modern, telefonul celor de la LG poate sa fie noua optiune pe are o ai in dorinta unui dispozitiv premium.
Raportul calitate / pret pentru este foarte bun, la momentul postarii, telefonul poate fi gasit aici la 2399 lei cu TVA, cu 500 lei reducere.

Mai multe articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =